Jij weet en voelt dat er meer uit jezelf en het leven te halen valt.

Je bent er klaar voor om jezelf op één te gaan zetten, maar weet nog niet helemaal hoe..

Precies daar gaan we samen 3 maanden lang mee aan de slag in het ALL ABOUT ME groepsprogramma, zodat jouw leven weer om jou gaat draaien.

Je weet heus wel dat het belangrijk is om vaker nee te zeggen, meer aan jezelf te denken, jezelf vaker op één te zetten.. maar daar blijft het bij. 

Je weet het. Je probeert het ook, maar toch gaat dit nog niet altijd goed..

Niet omdat je niet  graag genoeg wil, je wil niets liever.. maar het lúkt je nog niet. Je weet niet aan welke knoppen je kunt draaien om het werkend te krijgen en vervalt vaak in oude patronen:

Ik snap het als geen ander..

Zeg je pleaser, perfectionist, controlfreak, altijd-ja-zegger, grensoverloper, geen-hulp-vrager, zichzelf-op-twee-zetter.. dan zeg je Nathalie.

Althans, dat was lang zo. Als in: vanaf kinds af aan lang. En dus: altijd zo geweest lang.

Mijn leven draaide niet om mij, mijn leven draaide om anderen. Zo voelde het echt.

Nee zeggen was geen optie, grenzen kende ik niet, zorgen voor anderen was mijn normaal en ik ademde perfectie en controle.

Niet per se omdat ik daar gelukkig van werd. Maar omdat ik niets anders kende – dit was normaal. Met een depressieve moeder leerde ik al gauw om situaties haarfijn aan te voelen en in te spelen op anderen.

Mezelf wegcijferen is dus iets wat ik altijd al heb gedaan. Tot ik er klaar mee was en ik besloot dat het afgelopen was. Ik claimde mijn leven terug. 

Klinkt simpel, duurde jaren 😉

Ik ben weer voor mezelf gaan leven en guess what? Ik werd gelukkiger dan ooit en fysiek voel ik me stukken beter. Mijn pijn is afgenomen met 75% en mijn levensvreugde is met 100% toegenomen.

Ja, ik kan oprecht zeggen dat ik gelukkig ben. Ik voel me vrij – vrij om mijn mening te geven, ‘nee’ te zeggen, grenzen aan te geven, hulp te vragen, te doen wat IK wil. Zonder schuldgevoel, zonder schaamte, zonder angst.

 Woahh.. wat een verademing.

En dat na 6 jaar depressief zijn, jarenlang extreme pijn en vermoeidheid, een burn-out en een boel trauma’s, is écht een verlossing.

Samen gaan we aan de slag zodat ook jij jouw leven weer terugkrijgt

Want zeg nou zelf: altijd maar klaar te staan voor anderen, zorgen voor wie dan ook, je eigen behoeften negeren, gesprekken overanalyseren, vooraf 10x nadenken hoe je iets gaat zeggen en je eigen behoeften telkens aan de kant schuiven.. 

Dat is toch dodelijk vermoeiend allemaal.. 😮‍💨

Tijd voor verandering!

In 3 maanden gaan we hier samen mee aan de slag, zodat jij weer op nummer één komt te staan, daar waar je hoort.

En denk je nou: ja maar mijn kinderen dan? Wat moet mijn partner? Hoe pakken collega’s dit op? Wat denken m’n vrienden?

Als jij weer op nummer één staat en daarmee jezelf geeft wat je nodig hebt, kun je ook veel beter zorg dragen voor je kinderen, een leuke partner zijn, je werk goed doen, vriendschappen onderhouden.

Ze verliezen niks. Echt niet. Je kunt alleen maar winnen, en zij dus ook.

Dit zeggen anderen over mijn eerdere producten:

Review cursus acceptatie A
selfcare challenge
review challenge accepted

Hoe ziet het ALL ABOUT ME groepsprogramma eruit?

Deze 5 bonussen krijg je als je nu instapt:

Bonus 1: 50% korting op het ALL ABOUT ME programma

Dit is de eerste keer dat ik het ALL ABOUT ME groepsprogramma ga draaien. Om deze reden krijg jij maar liefst 50% korting op dit programma. De waarde ligt dus véél hoger als wat jij ervoor betaald.

50% korting geldt alleen deze ronde!

Bonus 2: Online 1-op-1 sessie met Nathalie

Dankzij een losse 1-op-1 sessie met Nathalie heb je ruimte om jouw situatie te bespreken en tips te krijgen die specifiek voor jou bedoelt zijn. 60 minuten lang ligt alle focus op jou en jouw situatie en zal Nathalie je begeleiden in je proces.

Deze bonus geldt voor de eerste 3 aanmeldingen

Bonus 3: Cursus In 3 Stappen liever voor je lijf

In deze cursus leer je aan de hand van korte video's hoe jij de relatie met je lichaam kunt verbeteren. Zodat jij leert samenwerken met jouw lichaam en daardoor pijn en vermoeidheid kunt verminderen en precies weet wat jij aankunt.

Bonus vervalt op 16 december

Bonus 4: Welkomstcadeautje

Stap je nu meteen in? Dan krijg je één van mijn favoriete zelfhulpboeken thuisgestuurd die perfect aansluit bij dit groepsprogramma én daarnaast krijg je nog een klein extraatje. Cadeautje van mij, voor jou!

Bonus vervalt op 1 januari

Bonus 5: 2 Maanden extra begeleiding

Je krijgt naast het 3 maanden programma (januari t/m maart) nog 2 maanden extra begeleiding. Je krijgt nog 2 extra live sessies om vragen te stellen en ervaringen te delen of feedback te vragen en je krijgt deze periode nog begeleiding in de besloten groep.

Deze bonus geldt alleen deze ronde

Met deze thema's gaan we in ALL ABOUT ME aan de slag:

Januari: Wie ben ik écht als alle lagen wegvallen?

Januari start met het ontrafelen van de belangrijkste vraag: wie ben ik?

Door de jaren heen worden we gevormd en dit begint al in je kindertijd. Door opvoeding, wat je meemaakt, opmerkingen, school, vriendjes, ouders word je gevormd. Ook het krijgen van fibromyalgie heeft veel invloed op hoe jij door het leven gaat.

Je krijgt overtuigingen mee, neemt normen en waarden over, ontwikkelt copingmechanismen, kindpijn, loopt misschien zelfs trauma’s op en je creëert patronen.

Maar dit is niet wie jij bent. We gaan daarom in de eerste maand aan de slag met het afpellen van al deze lagen om te ontdekken wat er dan overblijft en wie jij in de kern bent.

Zodat je ook weet waar je weer naartoe mag gaan werken en thuis kunt komen bij jezelf.

👉🏼 Inclusief gast masterclass van Jaimie Peeters over het innerlijke kind.

Februari: Hoe wil ik mijn leven leven?

Grote kans dat je leeft op automatische piloot. Je zorgt dat de ‘moetjes’ elke dag worden gedaan, bepaalde situaties ga je vakkundig uit de weg, je wordt telkens door dezelfde opmerkingen of situaties getriggerd en je merkt dat je meer aan het overleven dan leven bent..

Je wil dit veranderen maar waar begin je?

In februari ligt de focus op hoe jij jouw leven wil leven en wie jij wil zijn. Wat wil je echt? Wat is daarvoor nodig? En ook: wie zul je moeten zijn om jouw droomleven te creëren?

We borduren verder op de kennis van januari en gaan aan de slag met het aanpakken van overtuigingen, vastzittende emoties, copingmechanismen, kindpijn en niet helpende patronen.

Zodat je wordt wie je wil zijn en jij jouw leven kunt vormgeven op een manier die licht en luchtig voelt.

👉🏼 Inclusief gast masterclass van Inger Strietman over gezond egoïsme.

Maart: Je leven opnieuw vormgeven

Je weet nu wie je echt bent, wie je wil zijn en hoe jij jouw leven wil vormgeven.

Dan is het nu natuurlijk belangrijk om dit ook echt te gaan realiseren. Want hoe zorg je er nu voor dat jouw plan stand houdt, dat je écht je leven kunt veranderen op een manier waar jij gelukkig van wordt?

In maart gaan we daarom aan de slag met alles van de eerste twee maanden samenbrengen zodat je een plan kunt maken voor jezelf die haalbaar is én goed voelt.

Zodat jij leert welke keuzes je mag maken, wat je mag doen en wie je mag zijn om écht weer op de voorgrond te komen staan van jouw leven.

Want jouw leven is van jou – jij bent de belangrijkste persoon. Dus het is tijd om dit ook echt in de praktijk te brengen.

Laten we 3 maanden lang, samen aan de slag gaan om jouw leven weer om jou te laten draaien!

Dompel je vanaf januari tot en met maart onder in nieuwe kennis, inzichten, tips en tools om jouw leven weer om jou te laten draaien zodat je weer op nummer één komt te staan, precies daar waar je hoort!

Klaar om weer de hoofdrol te spelen in jouw eigen leven? Meld je meteen aan! Er is plek voor maximaal 10 deelnemers en vol is echt vol.

De eerste ronde is uitverkocht!

Jaaaa ik meld me aan voor het ALL ABOUT ME Groepsprogramma!

De deuren van dit programma zijn momenteel gesloten. Wil jij er de volgende keer wél bij zijn? Zet jezelf op de wachtlijst. Dan ontvang je als eerst en uiteraard vrijblijvend informatie wanneer het programma weer start.

Antwoorden op de veelgestelde vragen:

Het ALL ABOUT ME Groepsprogramma begint in januari en duurt tot en met maart. 

Het ALL ABOUT ME Groepsprogramma kost 499,-. Maar omdat ik dit programma nu voor het eerst lanceer, profiteer je van 50% korting en betaal je slechts 249,-.

Termijnbetaling is mogelijk!

Eerlijk is eerlijk: wanneer komt het wél goed uit? Er is altijd wel iets en soms zul je het ideale moment moeten creëren.

Als je het mij vraagt is januari het ideale moment om hiermee aan de slag te gaan. Je zorgt ervoor dat 2024 jouw jaar wordt als je nu 3 maanden gaat werken aan jezelf en weer vrij en gelukkig kunt zijn.

Door deel te nemen aan dit groepsprogramma ga jij weer de hoofdrol spelen in jouw leven. Wat ik hiermee bedoel is dat jij jezelf moeiteloos op één leert zetten en leert luisteren naar wat jij écht wil. Met als gevolg dat jouw leven lichter en leuker wordt, je beter voor jezelf kunt zorgen waardoor klachten afnemen en jij weer gelukkig kunt zijn. 

Ik snap het, dat was ik ook nooit. Tot ik zelf meedeed aan groepscursussen en -programma’s. Het is zó fijn om zulke intensieve materie samen met anderen te volgen. Zo heb je meteen een groep om je heen voor support, om ervaringen uit te wisselen en het is super motiverend om samen aan je eigen ontwikkeling te werken.

Zeker! Als je hierboven bij de opties kijkt kun je kiezen tussen 6 termijnen of 3 termijnen.

Wil je liever in 12 termijnen betalen? Dat kan via DEZE LINK.

Ja, absoluut! De reden dat ik dit programma heb gemaakt voor mensen met fibromyalgie is omdat ik zie dat juist zij zich vaak wegcijferen.

Maar als jij je herkent in alles wat op deze pagina staat en voelt dat jij hierbij mag zijn ben je heel erg welkom!

Nee, het ALL ABOUT ME Groepsprogramma is een opzichzelfstaand programma en staat helemaal los van het membership.

Als jij merkt dat je toe bent aan verandering in jouw leven, jezelf op één wil leren zetten, je leven wil vormgeven op een manier die JIJ graag wil en bereid bent om hier 3 maanden aan te gaan werken? Ja, dan is dit programma perfect voor jou!

Toch nog twijfels? Mail me even: nathalie@fibromyalgieblog.nl of stuur me een DM op Instagram (@fibromyalgieblog)

Als jij er geen zin in hebt om actief aan de slag te gaan met het verbeteren van jouw leven, is dit programma niet geschikt.

Het is geen kwestie van aanmelden en achterover leunen. Als je wil dat dit slaagt, zul je zelf aan de slag moeten. Uiteraard onder mijn begeleiding, maar JIJ zet de stappen. En als je daar geen zin in hebt, kun je beter niet meedoen.

  1. Als je deze ronde meedoet krijg je 50% korting op het ALL ABOUT ME Groepsprogramma.
  2. Deze ronde krijg je als bonus een extra live sessie in april en mei.
  3. Zit je bij de eerste 3 aanmeldingen? Dan krijg je als bonus een 1-op-1 gesprek met Nathalie.
  4. Meld je je vóór 16 december aan? Dan krijg je de cursus In 3 Stappen Liever voor je Lijf cadeau.
  5. Meld je je vóór 1 januari aan? Dan krijg je een leuk welkomstpakketje thuisgestuurd.

Wellicht is het juist een hele mooie aanvulling om enerzijds met professionals aan je pijn te werken, en anderzijds aan de slag te gaan met jezelf leren kennen en jouw leven om jou te laten draaien.

Het is uiteraard aan jou om te voelen wat voor jou het beste is. Als jij nu voelt dat dit programma bij je past, meld je dan zeker aan.

Je hebt levenslang toegang tot de leeromgeving en de live sessies worden allemaal opgenomen.

Ik zal eerlijk zeggen dat ik niet zeker weet of dit programma blijvend is. In januari start het All About Me programma voor de eerste keer waardoor het een try-out is.

Het kan dus zijn dat dit programma alleen nu draait en daarna niet meer. Of op een andere manier (met minder live sessies bijvoorbeeld). En sowieso is de prijs dan dus 499,-.

Dus als jij nu voelt dat dit programma passend is, meld je dan zeker nu aan. Nu heb je 50% korting en weet je zeker dat je kunt meedoen.

Ik kan niet garanderen dat (of wanneer) dit programma nog een keer gedraaid wordt.

De data’s van de sessies in januari zijn:

  • 3 januari 10.30: online aftrap
  • 9 januari 14.00: Kennissessie door Nathalie
  • 22 januari 11.00 uur gast masterclass door Jaimie Peeters

De data’s van februari worden zsm bekend gemaakt.

Dit zeggen anderen die met mij hebben samengewerkt:

review challenge accepted
review natalie cursus acceptatie
review K cursus acceptatie

Dit is waar je naar verlangt..

Zat je mee te knikken omdat je in elke vezel van je lichaam voelt dat dit inderdaad is waar jij naar verlangt? Weer op de voorgrond staan van jouw leven, zelfverzekerd, gelukkig, vrij en bomvol zelfcompassie?

Laten we hier dan samen aan gaan werken. Ik ben 3 maanden lang jouw grootste cheerleader en begeleid je door dit proces. Zodat jij aan het eind van dit traject alle kennis en tools hebt om jezelf op één te zetten en jouw leven terug te claimen.

Zonder egoïstisch te zijn. Vanuit liefde voor jezelf, omdat je weet dat jij hier een leuker persoon van wordt.

Een gelukkiger persoon, met meer liefde voor zichzelf dan ooit zodat jij kunt doen wat voor jou belangrijk is en de regie over jouw leven weer helemaal terugkrijgt.

Ben je er klaar voor om dit avontuur samen aan te gaan? Ik sta klaar om je met open armen te ontvangen. Je hoeft alleen maar te springen: