CBD olie ervaringen

CBD olie wordt steeds vaker gebruikt als voedingssupplement en begint steeds populairder te worden, óók voor mensen met fibromyalgie. CBD olie kan pijnklachten verminderen en de kwaliteit van slapen verbeteren. Daarnaast heeft het ook een gunstig effect op de algehele gezondheid en het mentale vlak, het vermindert stress en zorgt voor meer rust.

Toch zijn er veel mensen die het graag willen proberen, maar het niet aandurven. Daarom heb ik eerder al het artikel Helpt CBD olie bij Fibromyalgie? geschreven waarin in antwoord geef op de meest gestelde vragen over CBD olie. Mocht je nog steeds twijfelen, lees dan eens de CBD olie ervaringen van anderen:

CBD olie ervaringen

Als je ergens over twijfelt is het altijd fijn om ervaringen van anderen te lezen!

‘Ik heb mijn mening moeten bijstellen’

Anoniem: “Ik ben heel erg tegen roken, drinken en drugs. Stom genoeg niet tegen medicijnen met al hun bijwerkingen (suf van de morfine, laxeermiddelen erbij en maagbeschermers). Maar nu met de CBD olie of pasta (die ik ook gebruik) heb ik mijn mening helemaal moeten bijstellen. Je hebt hier geen bijwerkingen bij, je bent niet stoned of van de wereld. Helaas woon ik in Frankrijk en is het spul hier super illegaal. Mijn bestellingen komen ook heel vaak niet aan.. Maar voor nu, ik slik nu al de tijd dat ik CBD olie gebruik geen pijnstillers meer en voel me veel actiever.

Geen migraine meer gehad. Mijn reuma is veel minder. Al heb ik nog wel steeds dat ik een soort aan het wachten ben wanneer de pijn weer terug komt.. Omdat het te onwerkelijk lijkt dat dit nu als enige schijnt te helpen na jaren van alles te hebben geslikt.”

Gebruik: CBD olie, 3x per dag 4 druppels
Kl
achten: Pijn

‘Niet meer zo gestrest’

Anoniem: “Ik gebruikte CBD olie tegen schouderpijn en slapeloosheid. Ik moet zeggen dat het prima werkt. Overdag niet meer zo gestrest en opgejaagd… Heeeeerlijk!

Gebruik: onbekend
Klachten: Schouderpijn en slapeloosheid

‘Ik was heel sceptisch’

Madeleine: “Om de pijn van fibromyalgie te onderdrukken gebruik ik indien nodig CBD olie, soms dagen achter elkaar, soms weken niet. Ik was heel sceptisch.. na veel erover gelezen te hebben toch een keer geprobeerd. heb nu al verschillende flesjes gekocht.. en nee niet omdat ik verslaafd ben, want kan ook weken zonder als ik geen last heb. Ben blij dat ik dit gevonden en geprobeerd heb. Nu hoef ik geen zware medicijnen meer te slikken.”

Gebruik: CBD olie, 2x daags 5 druppels onder de tong, indien nodig
Klachten: Fibromyalgie

‘Ik raad het altijd aan’

Anoniem: “Zodra men het woord cannabis hoort denken er dat je aan de drugs zit. Vooral in België nog zwaar taboe. Ik probeer hen dan uit te leggen wat het is en wat het voor je lichaam kan doen en dan tonen ze wel begrip maar de meesten zouden het zelf niet proberen. Ik raad het altijd aan omdat het bij vele mensen een positief effect heeft op de pijn. Helaas bij mij niet.. Ik slaap er wel beter door.”

Gebruik: 10 druppels in de avond
Klachten: Pijn

‘Inmiddels aan het afbouwen met antidepressiva’

Anoniem: “Ik ben er heel blij mee, heb het idee dat ik de pijn beter kan hanteren en liever geen medicijnen meer wil innemen. Bovendien merk ik dat ik geestelijk er ook baat bij heb, inmiddels aan het afbouwen met antidepressiva, kortom voel ik er baat bij. Erg blij dat het op deze manier kan en wat anderen er van vinden boeit me niet als ik er maar baat bij heb. Zeker vooral mensen met reuma en artrose zou ik het aanraden, beter dan al die gifmedicijnen.”

Gebruik: 8 druppels per dag
Klachten: Artrose, slaapproblemen, reuma

cbd-olie-ervaringen-hennep-veld-fibromyalgie-blog

‘Ik wordt weer fit wakker’

Jose: “’s Morgens wordt ik weer fit wakker. Het maakt me niet uit hoe anderen er over denken de verbetering is enorm. Ik zou het anderen zeker aanraden, je kunt het altijd proberen.”

Gebruik: 5 druppels CBD olie voor het slapen
Klachten: Fibromyalgie

‘Ik stop nooit meer!!!’

Menke: “Wat andere mensen denken maakt me niets uit ze denken ook zo veel over fibromyalgie. Ik heb zelf ook geen bezwaar tegen wiet, ik lust best af en toe een jointje savonds als de kids op bed liggen. Ook dat helpt tegen de pijn. Maar wie wil er nou de hele dag stoned rondlopen en voor drie kinderen zorgen. Ik wil juist energie hebben, daardoor weet ik ook dat CBD olie geen drugs is en je er echt niet stoned of wat dan ook van wordt.

Alle medicijnen die ik heb gebruikt hadden bijwerkingen soms zelfs erger dan de kwaal. CBD olie heeft geen bijwerkingen (voor mij). Ik heb nu energie over de heledag verspreid. Krijg minder snel spierpijn na bewegen heb vanaf het begin dat ik gebruik geen ontstekingen meer gehad. Mijn spieren worden soms nog wel stijf maar nu doen ze zeker niet meer (zoveel) pijn. Ik stop nooit meer!!! En ben pas 4 weken begonnen.”

Gebruik: 3x per dag 3 druppels
Klachten: Fibromyalgie

‘Altijd beter dan medicatie’

Anouk: “Na 4 maanden merkte ik nog geen verschil. Wanneer CBD olie had geholpen tegen de pijn heb ik er alles voor over. Altijd beter dan medicatie. Ik zou het wel aanraden bij anderen in de hoop dat het bij deze mensen misschien wel merkt.”

Gebruik: 3x per dag 1 druppel
Klachten: Fibromyalgie

‘Er overlijden dagelijks mensen door medicatie’

Miriam: “Bij juist gebruik is het niet schadelijk en in mijn ogen geen drug. Maar medicijnen zoals trammadol, oxycodon of andere pijnstillers die ik kreeg voorgeschreven en die totaal niet hielpen en zeer veel bijwerkingen hadden zijn zeer zeker wel drugs. CBD olie zal niet bij iedereen helpen maar proberen adviseer ik iedereen. Baat t niet dan schaadt t ook niet. Er is in de afgelopen tien jaar nog nooit iemand overleden na t gebruik van cannabis. Er overlijden dagelijks mensen door legale en dure medicatie.

Gebruik: 3×3 druppels CBD/ 3 druppels THC voor de nacht
Klachten: Pijn door HMS syndroom en fibromyalgie

‘Ik ben blij dat het op mijn pad is gekomen’

Rijnie: “Ik ben blij dat het op mijn pad is gekomen en zeg het tegen iedereen dat het zo goed is. Ik adviseer het vaak aan anderen omdat ik weet van mensen waar ik het aan vertelde er baad bij hebben en blij zijn dat het op hun pad is gekomen.

Gebruik: 4x 6 druppels CBD olie
Klachten: Spierspanning, rugklachten

cbd-olie-ervaringen-wiet-blad-fibromyalgieblog

Is CBD olie iets voor mij?

CBD olie is geen wondermiddel en de een heeft er meer baat bij dan de ander. Maar een feit is dat het voor sommige mensen absoluut de perfecte uitkomst biedt, zoals: een beter nachtrust, minder pijnklachten, betere concentratie en geheugenfunctie, meer energie, versterking van het immuunsysteem en geestelijk meer rust.

Om erachter te komen of CBD olie ook iets voor jou is zul je het toch moeten uitproberen, alleen op deze manier kun je ervaren wat het met je doet. Baat het niet, dan schaad het niet!

CBD olie van goede kwaliteit kun je hier bestellen.

Ook interessant:

> Helpt CBD olie bij Fibromyalgie?

> CBD olie, illegaal of niet?


Volg FibromyalgieBlog via Facebook & Instagram

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

4 gedachten over “CBD olie ervaringen”

  1. Sinds een kleine 2 maand neem ik 3-4x daags 2 druppels ben inmiddels van de tramadol af heb meer energie en slaap veel beter
    Ik zou zeggen een aanrader want ook ik was sceptisch maar zou nu niet meer anders willen

    Beantwoorden
  2. Geweldig ,had ontzettend veel pijn sliep niet ,was erg zwaarmoedig Gebruik het een half jaar veel minder pijn en veel meer zin weer in alles.Ben zo blij dat dit op mijn pad is gekomen.via huisdokter besteld.☺

    Beantwoorden

Plaats een reactie