LOGO FIBROMYALGIEBLOG

“Fibromyalgie leren accepteren heeft mijn leven leuker, lichter en makkelijker gemaakt. Dat is precies wat ik jou ook gun”

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Ebook Challenge Accepted!

Heel eerlijk?

Lange tijd heb ik geroepen dat ik fibromyalgie écht niet ging accepteren. Ik wilde niet akkoord gaan met het feit dat ik ondraaglijke pijn had en belemmerd werd door vermoeidheid. Het enige wat ik wilde was mijn oude leven terug.

Het heeft me dan ook 7 jaar geduurd voordat ik stappen richting acceptatie ging zetten. Maar precies dat is wel hetgeen geweest wat mijn leven leuker, lichter en makkelijker heeft gemaakt. Niet vanaf het begin, het acceptatieproces is nou eenmaal geen kattenpis, daar zal ik niet over liegen. Maar nadat ik de 6 fases eenmaal doorlopen had, is mijn leven echt een stuk aangenamer geworden.

Nu kan ik volmondig zeggen dat ik fibromyalgie volledig heb geaccepteerd en zelfs dat de pijn daardoor is afgenomen en ik meer energie heb. Want frustratie, je verzetten tegen wat is en boosheid kost nou eenmaal heel veel energie en doet je lichaam geen goed. In plaats van tegen mijn lichaam te werken, werk ik nu mét mijn lichaam – vanuit liefde.

Acceptatie is echt de sleutel geweest om mijn leven weer vorm te geven op een manier die bij me past, waardoor ik weer met plezier door het leven ga. In het eBook deel ik uitgebreid mijn persoonlijke verhaal met je.

“Challenge Accepted gaat je helpen om de uitdaging te accepteren.”

Geschreven vanuit 12 jaar aan ervaring

De 6 fases van het acceptatieproces uitgelegd

Alles wat je moet weten over acceptatie

Handige tips & praktische opdrachten

Mijn persoonlijke acceptatie verhaal

Duidelijk inzicht in jouw persoonlijke proces

Dit vinden anderen van Challenge Accepted:

Ben jij die (jonge) vrouw met fibromyalgie die graag de controle over haar leven terug wil? Die meer kan genieten van het leven zonder continu belemmerd wil worden? Bereid is om stappen te zetten om fibromyalgie te leren accepteren en weer te kunnen genieten?

Heb je nog altijd het gevoel:

Maar wil je liever:

Dan is het eBook Challenge Accepted precies wat jij nodig hebt

Ik leer je door 12 jaar ervaring met fibromyalgie en het succesvol doorlopen van het acceptatieproces, hoe ook jij meer rust gaat ervaren in jouw leven. Je krijgt opdrachten die je nieuwe inzichten geven, tips die jou vooruit gaan helpen en de kennis die jij nodig hebt om het acceptatieproces te begrijpen én te doorlopen.

Mooie woorden over Challenge Accepted:

Ebook Challenge Accepted!

eBook Challenge Accepted!

Challenge Accepted! is hét eBook over acceptatie wat jou verder gaat helpen in je acceptatieproces. Het eBook is praktisch, informatief en heeft een persoonlijke touch.

Ik deel al mijn kennis, tips en tricks en persoonlijke leermomenten met je om jou verder te helpen.

Ben jij klaar voor verandering? Wil je de regie terug over jouw leven? Ben je benieuwd wat jou kan helpen in je proces om eindelijk weer stappen vooruit te zetten?

Wacht dan niet langer en bestel Challenge Accepted!

€27,-

5/5
14 dagen Niet-goed-geld-terug garantie

Hi! Ik ben Nathalie

Vanaf het moment dat ik begon met bloggen (november 2015) heb ik altijd maar één doel gehad: andere met fibromyalgie vooruit helpen met mijn kennis.

Op het moment dat ik begon met mijn blog zat ik zelf nog middenin het acceptatieproces waar ik echt heel veel moeite mee had. Nu – 6 jaar later – kan ik volmondig zeggen dat ik fibromyalgie heb leren accepteren en man, wat geeft dat een rust. Mijn leven is sindsdien in positieve zin veranderd; ik ervaar meer rust, heb minder pijn & meer energie, ik zit lekker in m’n vel en ben dankbaar voor alles wat ik heb mogen leren.

In mijn eBook deel ik al mijn kennis van de afgelopen 12 jaar om jou te helpen je proces te begrijpen en stappen vooruit te zetten. Als ik het kan, kan jij het ook!

Nathalie van Fibromyalgieblog

Een duw in de goede richting

Ons gesprek ging vooral over het stukje acceptatie en ook over wat ik graag wil doen in de toekomst qua werken. (…) Natuurlijk heb ik na het videogesprek niet meteen geaccepteerd dat ik chronisch ziek ben maar Nathalie heeft mij zeker wel een duw in de goede richting gegeven waardoor ik nu weet waar ik aan kan werken voor mezelf! Dus, heel erg bedankt Nathalie!

Over Online Coaching

Marja van der Honing

Als zij het kan, kan ik het ook

Het ebook Challenge Accepted ondersteund je in het proces waar je doorgaat wanneer je te horen krijgt dat je een chronische ziekte hebt. Of dit nu fibromyalgie is of iets anders.

Het geeft je informatie over de fases van het acceptatieproces die je inzicht geven over wat er allemaal met je gebeurd en hoe je daar mee om kunt gaan.

Door de opdrachten die er per fase bij staan kun je meteen aan de slag.

Nathalies persoonlijke verhaal laat je zien waar zij vanaf is gekomen en waar ze nu staat het geeft mij het gevoel dat ik niet de enige ben en dat alles mogelijk is! Als zij het kan, kan ik het ook. Challenge Accepted!

Over Challenge Accepted

Christel Donkers-Verberne

Ik leer er elke keer weer iets van

Ik lees je tips en verhalen met veel plezier…zit nog heel erg in de struggle fase dus leer er elke keer weer iets van/bij… dank je wel daarvoor xx

Over FibromyalgieBlog.nl

Anja van Lieshout-Sneijders

Veelgestelde vragen

Als jij moeite hebt met het leren accepteren van fibromyalgie, het gevoel hebt dat fibromyalgie de regie over je heeft en je veel weerstand ervaart bij de klachten, is dit eBook zeker wat voor jou.

Je leert hoe het acceptatieproces in elkaar zit, krijgt alle ins en outs over acceptatie en daarnaast krijg je fijne tips, opdrachten en oefeningen die je zelf kunt toepassen om jouw proces makkelijker te maken.

Het eBook is geen ‘quick fix’. Je zult zelf aan de slag moeten gaan met de opdrachten en tips om de kennis toe te passen in de praktijk. Als jij niet bereid bent om dingen te veranderen en aan jezelf te werken, kun je dit eBook beter niet aanschaffen. 

Zodra de betaling van Challenge Accepted is afgerond, ontvang je binnen een paar minuten 2 mails. De eerste mail is een bevestiging en de factuur, in de tweede mail ontvang je het eBook. Je kunt het dus direct na betaling lezen!

Het kan voorkomen dat de mail met het eBook in je SPAM of ongewenste mail terecht komt. Controleer dit dus altijd. Is ook dit niet het geval, mail dan naar info@fibromyalgieblog.nl en voeg een kopie van je aankoopbewijs toe. Dan stuur ik het eBook persoonlijk naar je toe. 

Ben jij er klaar mee om geleefd te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

Download Challenge Accepted! en zet de eerste stap richting acceptatie.