December cadeautjes maand!

December is een feestmaand, de donkere dagen vol met gezelligheid. Maar ook de maand van de cadeautjes! Dat begint vanavond al met pakjes avond en over een paar weken gaan we weer verder met cadeautjes geven tijdens de kerstdagen. Maar eerlijk is eerlijk: wie vind het nou niet leuk om cadeautjes te krijgen?! Het is altijd leuk om verrast te worden, maar anderen verassen is soms nog veel leuker.

Ik ben helemaal niet zo van het berichten delen en meedoen aan acties, maar deze vond ik wel héél erg leuk. Zeker omdat het gewoon super leuk is om cadeautjes te ontvangen en versturen, om zo wat extra positiviteit te creëren. Ben jij benieuwd waar dit over gaat? Lees dan snel verder!

December cadeautjes maand!

Laten we wat positiviteit te creëren in de komende weken in aanloop naar de feestdagen

>> Vind jij het leuk leuk om een cadeautje uit te wisselen? Het maakt niet uit waar je woont, je bent van harte welkom om mee te doen!

Ik heb 6 (of meer) dames van alle leeftijden nodig om mee te doen aan een geheime zuster uitwisseling van cadeautjes.

Je hoeft alleen maar één cadeautje ter waarde van €10 (of meer) te kopen en op te sturen naar één geheime zuster. Daarna zal je 6-36 cadeautjes ontvangen in ruil! Het hangt allemaal af van hoeveel dames er mee doen.

Laat het me weten als je geïnteresseerd bent en ik zal je de informatie te sturen in een privé bericht!

Ik wil je vragen niet deel te nemen als je niet van plan bent om door te gaan met het verzenden van een cadeautje. Het is het seizoen om te delen, laten we elkaar blij maken!

Vorig jaar hebben ze dit projectje ook gedaan en het was fantastisch om van mensen die je niet kent zo veel leuke cadeautjes in je brievenbus te krijgen.

Iedereen kan mee doen, het zal héél erg leuk worden!!

Meedoen!

Ik zou het super leuk vinden als jij ook mee doet! Lijkt jou het leuk om cadeautjes met anderen uit te wisselen? Laat dan een reactie achter onder dit bericht waarin je vermeld dat je mee wil doen, of reageer op Facebook of Instagram.

Ik zal contact met je opnemen en zorgen voor verdere uitleg 😀


Volg FibromyalgieBlog via Facebook & Instagram

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

6 gedachten over “December cadeautjes maand!”

Plaats een reactie