Dit vind je allemaal bij Nicole’s Choice (+kortingscode!)

De naam Nicole’s Choice zal vast niet meer onbekend voorkomen voor degene die mij al langer volgen. Eerder postte ik al een review over Nicole’s Choice, ik had namelijk 2 soorten thee gekregen om te proberen; Royal Berry en Spice Me Up. Een tijdje daarna is Nicole bij mij geweest en ik heb een heel pakket met producten uit haar webshop gekregen om uit te proberen, lucky me! 😀

Hier wil ik je graag meer over vertellen!

Dit vind je allemaal bij Nicole’s Choice (+kortingscode!)

Nicole heeft sinds januari haar eigen webshop, deze is gevuld met allerlei leuke en verantwoorde producten. Hoewel de losse thee soorten tot nu toe het meest bekend zijn, heeft Nicole nog veel meer dan dat. Namelijk verantwoorde tussendoortjes waar niets aan is toegevoegd, weckpotten met bakingrediënten waar je direct mee aan de slag kunt, losse weckpotten, theefilters en schorten.

Totaal-pakket-nicoleschoice-fibromyalgieblog

De producten die ik geprobeerd heb zijn alle soorten thee, 3 verschillende Nakd repen, 3 zakjes Nada nothing added en de kokosmakronen bakpot.

Ik heb er van genoten, dat kan ik je alvast verklappen!

Nakd repen

Nakd-repen-4-fibromyalgieblog

Ik had wel al eerder van deze repen gehoord en was er ook best wel benieuwd naar. Nicole kwam dus op het juiste moment 😉 Ik heb 4 verschillende repen mogen proberen en alle 4 zijn ze erg lekker! De basis van deze repen bestaat uit dadels en cashewnoten. De smaak wordt bepaald door de toevoegingen, zoals rozijnen en cacao.

De repen zijn door de dadels ook redelijk zacht, maar zitten echt vol van smaak.

Nakd-repen-ingredienten-fibromyalgiebog

Nakd Caffé Mocha:

De naam geeft al aan dat het iets met koffie te maken heeft. Als je de verpakking van deze reep opent ruik je ook meteen een koffie/cacao geur. Zelf ben ik dol op beide, dus ik vond ‘m erg lekker. De koffie smaak overheerst niet, dus ik verwacht dat ook mensen die niet van koffie houden deze wel kunnen waarderen.

Nakd Bakewell Tart:

Deze smaak van deze reep vind ikzelf wat weg hebben van marsepein en taart. Het heeft een zoete, aparte smaak maar is erg lekker. Zo’n reep is ideaal om de zoete trek te stillen. Door de dadels krijg je toch wat suikers binnen maar dan natuurlijk. Zelf ben ik soms best wel een snoepkont, dus zo’n repen zijn echt ideaal!

Ik deelde er al een foto van op Instagram 😉

https://www.instagram.com/p/BRLjPljBVrL/?taken-by=fibromyalgieblog

Nakd Cacao Delight:

Deze reep vond ik wel wat weghebben van de Caffé Mocha alleen smaakt de Cacao Delight toch wat meer naar chocolade. Erg lekker! Je ruikt meteen de chocolade als je de verpakking open maakt. Zelf ben ik dol op chocolade dus ook deze beviel goed!

Nakd Apple Crunch:

Voordat ik deze reep proefde had ik eigenlijk mijn twijfels, ik ben nooit echt dol geweest op appel smaak in tussendoortjes. De zoete appel geur komt je tegenmoed als je de verpakking open maakt! In deze reep zitten ook ‘soja-eiwitcrunchies’ waardoor de reep knapperiger is dan de andere 3. De appel smaak is me niet tegengevallen, het is niet overdreven aanwezig en de smaak is natuurlijk. Daarnaast heeft dat knapperige ook zeker wel meerwaarde wat mij betreft.

Nakd-apple-crunch-review

Nada Nothing Added

Het merk ‘Nada Nothing Added‘ was voor mij nog onbekend. Toen ik de zakjes in handen had wist ik eerlijk gezegd ook niet zo goed wat ik er van moest verwachten. Het is gevriesdroogd fruit waar niets aantoe is gevoegd. Ik heb de smaken aardbeiperzik, en appel mogen proberen. Ik was echt verrast! De stukjes fruit zijn enorm knapperig en de (zoete) fruitsmaak is goed bewaard gebleven. Zo’n zakje heb je echt binnen no-time leeg, haha!

Het is een lekkere snack en door de zoete smaak is het een perfect tussendoortje om de zoete trek te stillen. Door de zoete smaak zou je bijna niet geloven dat er niets aantoe is gevoegd, maar toch is het echt 100% fruit! Top 😀

Nada-nothing-added-3-fibromyalgieblog

Nada-nothing-added-blauw-peach

Kokosmakronen bakpot

Koken vind ik niet zo leuk, bakken daar in tegen.. Ja, dát vind ik wel leuk! Nou ben ik ook nog een liefhebber van kokos dus het maken van deze makronen vond ik erg leuk. Helaas bleek de handleiding op de website niet te kloppen, maar met wat aanpassingen is het me toch gelukt om de ingrediënten uit de weckpot om te toveren tot heerlijke kokosmakronen.

Zo’n pot is echt ideaal, je hoeft zelf alleen nog maar eieren toe te voegen, alles te mixen en je kunt het zo in de oven schuiven. Nicole heeft meer van zo’n doe-het-zelf bakmixen, zoals chocolade cake, koekjes of bananenbrood. Als je geen zin hebt om zelf alle ingrediënten te verzamelen en af te wegen is zo’n pot dus super handig! Ook als cadeau erg leuk 🙂 Daarnaast kun je de weckpot gebruiken om de koekjes in te bewaren.

Kokosmakronen-weckpot-review

Thee

De losse thee, dit is denk ik toch wel het bekendste product van Nicole’s Choice. De thee is vrij van chemische toevoegingen en suikers. Puur natuur, niets aan toegevoegd! Nicole heeft ondertussen al een aantal verschillende theesoorten en sommigen smaken bedenkt en mixt ze zelf. Hoe creatief is dat?!

Lekker naïef, maar ik had er nooit bij stil gestaan dat er in de thee van de supermarkt zoveel toevoegingen en troep zit. Mede daarom ben ik enorm blij dat ik met Nicole in contact ben gekomen. De losse thee die ze verkoopt bevat al deze toevoegingen gelukkig niet. De smaken zijn erg lekker, je proeft het verschil duidelijk met de supermarkt thee.

thee-nicole's-choice-fibromyalgieblog

Er is keuze uit allerlei soorten thee, waardoor er voor iedereen wel wat bij zit. Zelf gaat mijn voorkeur naar de wat zachtere smaken, zoals mint, kamille en citroengras, mijn favorieten thee soorten met een zachte smaak zijn Refreshing Boost en Maroccan Sun.

Het voordeel van de zoete theeën is dat deze niet ‘overdreven’ zoet zijn. De zoete smaak komt meestal door gedroogd fruit en het proeft natuurlijk. Voor de liefhebbers van zoete thee zijn Royal Berry, Sweet Dragon, Spice My Up en Fruity Boost zeker aanraders.

De enige thee die ik minder lekker vond was de combinatie met rooibosthee, maar daar ben ik sowieso geen liefhebber van. De overige smaken zijn me allemaal goed bevallen!

Kortingscode!

Wil jij nou ook eens wat proberen van Nicole’s Choice? Zoals de tussendoortjes, doe-het-zelf bakmixen of thee?

Tot en met 7 april ontvang je 5% korting! Gebruik daarvoor de kortingscode fibromyalgieblog 🙂

Gebruik kortingscode direct >>

De korting is geldig op het hele assortiment, neem snel een kijkje bij Nicole’s Choice en profiteer t/m 7 april van 5% korting.


Volg Fibromyalgieblog via Facebook, Instagram & YouTube

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Fibromyalgie leren accepteren is voor mij de sleutel geweest naar een leuker & fijner leven. Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

Plaats een reactie