Docu: Five Foot Two, Lady Gaga over haar leven met fibromyalgie

Misschien dat je het afgelopen week al voorbij hebt zien komen; de vele berichten over dat Lady Gaga fibromyalgie heeft. En dat hier een documentaire over uitkomt! Op 22 september is haar nieuwe docu over haar leven met fibromyalgie te zien op Netflix. Ik vertel er meer over en deel natuurlijk de trailer met je!

Docu: Five Foot Two, Lady Gaga over haar leven met fibromyalgie

De documentaire over Lady Gaga heet Gaga: Five Foot Two. Met deze docu wil ze graag meer bekendheid creëren rondom fibromyalgie en chronisch ziek zijn. Goede insteek denk ik zo! In deze documentaire komen Gaga’s struggels voorbij, ze deelt haar frustratie momenten maar vertelt ook hoe zij heeft leren leven met deze chronische ziekte. Hoe Lady Gaga fibromyalgie symptomen probeert te verlichten en de dagen doorkomt.

Fibromyalgia awareness

Via Twitter liet Gaga 12 september weten dat ze hoopt dat mensen zich meer bewust worden van fibromyalgie en mensen die er mee moeten leven met elkaar kan verbinden.

Gaga: Five Foot Two

In Gaga: Five Foot Two is te zien hoe Gaga leefde het afgelopen jaar. Het gaat van haar Super Bowl-optreden tot medische ingrepen die ze ondergaan heeft om de chronische pijn wat af te zwakken. Ondertussen is bekend gemaakt dat Lady Gaga een pauze heeft ingelast in haar muzikale carrière om haar lichaam de rust te geven die het nodig heeft.

Klasse hoe Lady Gaga fibromyalgie bekend wil maken

Persoonlijk vind ik het mega tof dat er zo’n documentaire komt. Wellicht dat mensen meer begrip krijgen voor de chronische ziekte fibromyalgie na het zien van deze docu. Zeker omdat het over het leven van een bekende pop-ster gaat wat natuurlijk tig keer meer indruk maakt dan wanneer jij of ik ons verhaal zouden delen! Daarnaast vind ik het klasse dat Lady Gaga fibromyalgie meer bekend wil maken en mensen wil verbinden.

Tof ook, dat ze zich zo kwetsbaar opstelt en een docu heeft laten maken van haar leven met fibromyalgie.

Ik ga kijken 22 september, jij ook?


Volg Fibromyalgieblog via Facebook, Instagram & YouTube

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Fibromyalgie leren accepteren is voor mij de sleutel geweest naar een leuker & fijner leven. Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

4 gedachten over “Docu: Five Foot Two, Lady Gaga over haar leven met fibromyalgie”

  1. Is deze reportage enkel op Netflix? Zou ik heel jammer vinden… Kan deze ook hier op de blog komen ? Of ergens anders? Wil het in ieder geval zeker zien!!

    Beantwoorden

Plaats een reactie