eBook ‘Deal with it!’ inkijkexemplaar

Mijn ebook ‘Deal With It!’ is NU verkrijgbaar!

INKIJKEXEMPLAAR: 

 

Een aantal maanden ben ik bezig geweest om te verwoorden wat voor mij helpend is om van ontkenning naar acceptatie te gaan als je te horen krijgt dat je chronisch ziek bent. Dit is namelijk een hele klap, en die moet verwerkt worden. Maar hoe? Hoe kun je leren leven met chronische pijn? Hoe kun je accepteren dat je zo weinig energie hebt? Hoe ga je om met al het onbegrip? Kun je ooit nog doen wat je altijd gedaan hebt?

Veel vragen die naar boven komen als je de diagnose Fibromyalgie krijgt.

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn..

Met mijn eBook hoop ik ook jou te kunnen helpen om beter met Fibromyalgie om te kunnen gaan, omdat ik weet hoe moeilijk dat kan zijn.
Door de jaren heen heb ik veel mogen leren en ben ik alleen maar sterker geworden. Maar dit ging niet vanzelf. Ook ik ben heel vaak, heel hard tegen de muur gelopen, omdat ik dingen wilden doen die mijn lijf niet aankon. Veel huilbuien en frustratie. Waarom ik? Waarom zoveel pijn? Waarom kan ik niet meer wat ik eerst nog wel kon?

Dichter bij mezelf

Uiteindelijk ben ik dichter bij mezelf gekomen en heb ik geleerd dat ikzelf degene ben die het allemaal wat makkelijker kan maken voor mezelf. Dit heeft mij erg veel geholpen om beter met mijn klachten om te kunnen gaan.

Opzoek naar mogelijkheden!

In plaats van ontkennen dat ik ziek ben, ben ik gaan zoeken naar mogelijkheden. Dit heeft mijn wereld uiteindelijk weer vergroot. Omdat ik jou graag wil helpen, heb ik alles wat mij geholpen heeft opgeschreven. Dit is terug te lezen in mijn eBook: ‘Deal With It!’

download ebook


Volg FibromyalgieBlog via Facebook & Instagram

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

2 gedachten over “eBook ‘Deal with it!’ inkijkexemplaar”

 1. Nathalie ik kan je ebook niet downloaden. Ik krijg steeds deze boodschap
  Domeinnaam geblokkeerd! Toegang geblokkeerd. Heb je enig idee waardoor dat komt?
  Groetjes Peet

  Beantwoorden
  • Hey, ik ben druk bezig om dit op te lossen :), excuses voor het ongemak. Als mijn eBook weer te downloaden is zal ik een berichtje op mijn social media kanalen plaatsen. Liefs, Nathalie

   Beantwoorden

Plaats een reactie