Facebook WIN ACTIE: eBook Deal With It! (gedrukte versie)

Woehoeee ik heb weer een mega toffe win-actie voor je want het is feest!

Het is vandaag namelijk precies één jaar geleden dat ik mijn eBook Deal With It uitbracht. (Oh jongens wat vliegt de tijd!). Ik vond dit wel een reden voor een feestje, dus organiseer ik met liefde een win-actie.

Bekijk de video:

Wat kun je winnen?

1x Een gedrukte versie van mijn eBook Deal With It!

In Deal With It deel ik mijn ervaring over chronisch ziek zijn en hoe je kunt leren om hier mee om te gaan. Daarnaast staat het vol tips en handige informatie waar je ook echt wat mee kunt. Ik heb dit eBook geschreven omdat ik graag mijn ervaring met het acceptatieproces wil delen omdat ik weet hoe moeilijk dit kan zijn. Met mijn verhaal hoop ik jou als lotgenoot weer wat stapjes vooruit te kunnen helpen.

Wat moet je doen om te winnen?

Heel simpel! Ik hou zelf niet van alle verplichtingen rondom een win-actie dus dat ga ik je ook niet vragen. Het enige wat ik graag wil weten is waarom jij dit boek wil winnen. Dit kun je laten weten onder deze video op Facebook.

Je mag de video natuurlijk delen met je vrienden of iemand taggen die misschien ook iets aan het eBook heeft maar dat is niet verplicht. 🙂

Nog even wat praktische informatie:

  • De win-actie loopt alleen via Facebook;
  • Laat een berichtje achter waarom je mijn boek wil winnen;
  • Meedoen kan t/m vrijdag 30 juni;
  • Zaterdag 1 juli wordt de winnaar bekend gemaakt;

Ik ben benieuwd naar jouw reactie en wie weet ontvang jij binnenkort een gedrukte versie van mijn eBook Deal With It!

Like je mij trouwens al op Facebook? Wel zo handig! Daar zal ik ook de winnaar bekend maken komende zaterdag dus dan weet je zeker dat je niets mist! 😀

Veel liefs, Nathalie

P.S. Nog een kleine side note: Dit eBook is gedrukt toen ik nog schreef onder de pseudoniem Lara de Jong. Deze naam staat ook op en in het eBook vermeld. Maar het is natuurlijk wel mijn eigen verhaal. 🙂

P.P.S. Wil je meer lezen over dit eBook, ben je benieuwd naar de reviews of wil je het eBook downloaden? Dat kan hier! >>


Volg Fibromyalgieblog via Facebook, Instagram & YouTube

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Fibromyalgie leren accepteren is voor mij de sleutel geweest naar een leuker & fijner leven. Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

2 gedachten over “Facebook WIN ACTIE: eBook Deal With It! (gedrukte versie)”

  1. ‘k Heb nog steeds problemen met mijn werk omtrent deze ziekte, want ze geloven je gewoon niet!!!! Misschien kunnen zowel ik als mijn collega’s hier nog iets van opsteken, omdat het om iemand gaat die het ook heeft en haar verhaal deelt. groetjes….

    Beantwoorden

Plaats een reactie