FibroFit Strong, een supplement tegen fibromyalgie symptomen

Er zijn verschillende voedingssupplementen die bij fibromyalgie worden aangeraden. Echter is er geen supplement zo specifiek samengesteld voor fibromyalgie symptomen als FibroFit Strong. Daarom wil ik graag meer over dit supplement vertellen.

Fibrofit strong, een supplement tegen fibromyalgie symptomen

Voedingssupplementen kunnen dienen als aanvulling voor het lichaam en beschikken over verschillende kruiden, voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. De supplementen die bij fibromyalgie veelal worden aangeraden zijn gericht op stoffen die invloed hebben op de spieren, energiehuishouding en slaap. Hiervoor zijn verschillende supplementen die mogelijk hulp zouden kunnen bieden. Eerder schreef ik al een blogpost waarin ik de meest voorkomende uitlicht. Maar vandaag wil ik graag aandacht geven aan een supplement wat toch wel mijn aandacht trok.

Namelijk Fibrofit Strong. Dit voedingssupplement is speciaal gericht op fibromyalgie symptomen. Het is een hoogwaardig voedingssupplement op natuurlijke basis. Er zitten verschillende kruiden, plantenextracten, vitaminen en mineralen in. Wat zou moeten zorgen voor een fitter gevoel, minder vermoeidheid, verbeteren van de spieren en het zenuwstelsel en een sterker immuunsysteem. Kortom; alles wat voor mensen met fibromyalgie belangrijk is!

Wat zit er in FibroFit Strong?

Per dosering (3 capsulles) bevat Fibrofit Strong:

 • MSM® – 450,00 mg.
 • Chondroïtine sulfaat – 300,00 mg.
 • Glucosaminesulfaat 2KCL DC – 206,00 mg.
 • Vitamine C als ascorbinezuur DC 97% – 150,00 mg. (ADH 187%)
 • Druivenpitten extract 95% – 150,00 mg.
 • Magnesium als malaat 11% – 75,00 mg. (ADH 20%)
 • Witte wilgenbast extract 25% – 60,00 mg.
 • Valeriaan extract 4:1 – 30,00 mg.
 • Bromelaïne (enzym van de ananas) – 15,00 mg.
 • Vitamine D3 – 15,00 mcg. (ADH 300%)

Voor volwassenen wordt aangeraden 3x per dag één capsule te gebruiken, tijdens of na de maaltijd.

Ervaringen met FibroFit Strong zijn veelal positief

Persoonlijk heb ik (nog) geen ervaring met Fibrofit Strong. Dit komt omdat ik momenteel anderen supplementen gebruik (naar aanleiding van onderzoeken), en ik hier geen andere supplementen bij mag gebruiken. Dit omdat we anders geen overzicht meer houden op waar ik nou op reageer en waarop niet.

Wat ik wel heb gedaan is gezocht naar wat anderen mensen met fibromyalgie nou van dit supplement vinden. Wat me opvalt is dat velen het al langere tijd (lees: jaren) naar tevredenheid gebruiken. Er zijn reacties waar mensen aangeven dat de klachten door het gebruik van fibrofit strong verlichten of dat de scherpe kantjes minder worden. Spierpijnen worden minder, en mensen ervaren wat meer energie. Er zijn ook reacties van mensen die er weinig of niets van merkten, maar over het algemeen zijn er meer positieve dan negatieve ervaringen te vinden.

Het is geen wonderpilletje

Met alle informatie en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan over voedingssupplementen kan ik zeker voorstellen dat Fibrofit strong kan bijdragen aan minder pijn- en vermoeidheidsklachten. Het is natuurlijk geen wondermiddel wat fibromyalgie kan genezen, maar verlichting bieden kan het – volgens de reacties van anderen – dus wel. Het blijft belangrijk om tegelijkertijd ook een balans te zoeken tussen inspanning en ontspanning, om zo gezond mogelijk te eten en om stress en negativiteit te vermijden. Fibromyalgie kan absoluut verminderen door bepaalde stoffen in het lichaam aan te vullen, maar onthoud dat er vaak wel wat meer dan alleen dat nodig is om echt resultaten te behalen.

Wil jij FibroFit Strong bestellen? Een potje met 60 capsules kost €26,90 en bestel je hier.

Heb jij ervaring met FibroFit Strong? Laat het weten!

Omdat ik zelf geen ervaring heb met FibroFit Strong ben ik heel benieuwd of jij dat toevallig wel hebt! Ik wil graag zo veel mogelijk eerlijke en nuttige informatie delen via mijn blog. Door jouw ervaring te delen kun je daar aan bijdragen! Dus, mocht jij FibroFit Strong gebruiken (of hebben gebruikt) zou ik het waarderen als je jouw ervaring achterlaat. 🙂


Volg FibromyalgieBlog via Facebook & Instagram

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

9 gedachten over “FibroFit Strong, een supplement tegen fibromyalgie symptomen”

 1. Hoi Nathalie, ik ben ook een fan van de fibrofit strong. het helpt mij de dag goed door te komen. ik ervaar minder last van mijn fibro als ik ze inneem. xx

  Beantwoorden
 2. fibrofit is het enige supplement dat helpt bij fybromyalgie, echt heel bijzonder. Als ik het niet neem heb ik veel meer last, veel meer

  Beantwoorden

Plaats een reactie