Ik werd geïnterviewd voor een podcast om mijn verhaal te delen

Een tijdje terug werd ik benaderd of ik mijn verhaal over leven met fibromyalgie wilde delen in een podcast. Super leuk natuurlijk en uiteraard heb ik hier ‘ja’ op gezegd. Het gesprek was erg fijn, er werden goede vragen gesteld en er was alle ruimte om mijn verhaal te delen. Ik vertel je graag meer over de podcast en waar je ‘m kunt beluisteren (want ja, hij staat al online!). De blog is lekker kort, want het beste kun je natuurlijk gewoon de podcast beluisteren. Benieuwd waar de podcast ‘Je klachten als signaal – Interview met Nathalie van FibromyalgieBlog‘ over gaat en door wie ik ben geïnterviewd? Dat leg ik je kort even uit. Ik deel onderaan dit blog 2 linkjes om de podcast te kunnen beluisteren.

Ik werd geïnterviewd voor een podcast om mijn verhaal te delen

Degene die mij uitnodigde om te gast te zijn in haar podcast was Anne van lichaaminzicht.nl. Anne is arts en psychotherapeut en gespecialiseerd in lichamelijke klachten waar geen verklaring voor is. Toch is Anne zeker niet de ‘standaard arts’, ze heeft een holistische kijk en kijkt verder dan enkel de klachten die er zijn. Anne kijkt naar jou, als mens, naar het totaalplaatje.

Dit is ook waarom we bij elkaar uit zijn gekomen. Wat dat betreft hebben we namelijk dezelfde kijk op lichamelijke klachten. Ik zei dan ook meteen ‘ja’ op de vraag of ik te gast wilde zijn in haar podcast.

Het gesprek met Anne

Het gesprek liep lekker soepel, Anne stelde de juiste vragen en voor mij was het fijn om op deze manier mijn verhaal te kunnen delen. Tijdens ons gesprek hebben we het gehad over mijn proces vanaf het begin van de klachten tot nu, over het acceptatieproces, hoe ik door mijzelf beter te leren kennen en te werken aan mijn mindset pijn en vermoeidheid heb kunnen verminderen en over zelfzorg. Ook deel ik waarom ik begonnen ben met FibromyalgieBlog.nl en wat mijn doel hiermee is.

Een mooie podcast om te luisteren als je mij wat beter wilt leren kennen, benieuwd bent naar mijn visie omtrent lichamelijke klachten én wilt weten waarom ik doe wat ik doe.

Podcast: Je klachten als signaal – Interview met Nathalie van FibromyalgieBlog

Allright, genoeg gepraat denk ik zo. Benieuwd naar de podcast? Hieronder kun je ‘m beluisteren via Spotify of SoundCloud.

Ik vind het super leuk om te zien wie er allemaal luisteren, dus als je het leuk vind: maak een screenshot als je de podcast luistert en deel dit in je stories op Instagram. Tag mij (@fibromyalgieblog) ook even zodat ik het kan zien.

En uiteraard ben ik super benieuwd wat je van de podcast vindt, leuk als je me dit even laat weten!

Beluister de podcast via Spotify:

Beluister de podcast via SoundCloud:

Laat je me weten wat je van de podcast ‘Je klachten als signaal – Interview met Nathalie van FibromyalgieBlogvindt? Ik ben super benieuwd! 😀


Volg Fibromyalgieblog via Facebook, Instagram & YouTube

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Fibromyalgie leren accepteren is voor mij de sleutel geweest naar een leuker & fijner leven. Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

Plaats een reactie