Ik wil je bedanken!

Dat was ‘m dan, 2016! Weer een nieuw jaar voor nieuwe kansen, mogelijkheden, inspiratie en geluk.

Ik wil je het allerbeste wensen voor 2017! Dat het een jaar mag worden vol liefde, geluk en bijzondere momenten. Minder pijn, meer energie en heel veel lichtpuntjes! Het is je van harte gegund 🙂

Ik heb een cadeautje voor je, die daar wellicht bij kan helpen. Ik wil je namelijk bedanken!

Frisse start

2016 heb ik afgesloten door bekend te maken wie ik eigenlijk ben. Ik vertelde middels een filmpje en blog bericht dat Lara mijn pseudoniem was en dat ik vanaf nu verder wil schrijven onder mijn eigen naam, Nathalie. Vóór dat ik 2017 in zou gaan, wilde ik dit verteld hebben, zodat ik Lara ook in 2016 kan achterlaten en met een frisse start het nieuwe jaar kan beginnen.

Ongelooflijk spannend

Voordat ik vrijdagavond om 20.00 uur op mijn blog, en social media accounts vertelde wat mijn allergrootste geheim was heb ik behoorlijk zitten stressen. Ik vond het ongelooflijk spannend. De hele dag hield het me wel bezig maar vanaf 19.00 begon de spanning per minuut op te lopen. Want in één keer, zou iedereen weten wie het gezicht is achter Fibromyalgieblog. Ook de mensen die mij persoonlijk kennen, die misschien niet eens weten dat ik fibromyalgie heb.

Lieve reacties

Maar echt, lieve mensen. Wat zijn jullie toppers zeg! Ik heb enorm lieve, leuke, mooie, reacties en berichtjes van jullie mogen ontvangen! Wauw, die zag ik niet aankomen. Dank je wel, hier wordt ik echt heel blij van. Wat ik ook uit de reacties haal is dat mijn blog enorm gewaardeerd wordt en dat mijn blogs helpend zijn voor heel veel mensen, super fijn om te horen! Want dat bevestigd mijn doel van dit blog, lotgenoten inspireren en een steuntje in de rug bieden. Top! 😀

Alles in één keer

Na enige twijfel heb ik ook op mijn persoonlijke Facebook account mijn filmpje gedeeld, ik had de stap nu toch al gezet dus dan maar meteen alles in één keer. Ook al was dit opnieuw, enorm spannend. Want waarschijnlijk zijn er een heel aantal, die niet eens wisten dat ik chronisch ziek ben. Maar ook vanuit mijn persoonlijke omgeving heb ik enorm veel lieve, leuke reacties en persoonlijke berichtjes mogen ontvangen. Zelfs, en misschien wel juist, van de mensen waar ik het totaal niet van had verwacht. Dank jullie wel, echt verbluffend.

Blij als een kind

Vanaf vrijdagavond loop ik zo blij als een kind door het huis, omdat ik zo enorm enthousiast ben dat ik deze stap gezet heb. Voor jou als lezer is het misschien alleen een andere naam en een gezicht wat erbij komt, maar voor mij is dit een hele opgaven geweest. Ik heb me heel kwetsbaar opgesteld maar ik heb absoluut geen spijt van deze keuze. Ik voel me een stuk vrijer en vind het heel leuk dat ik nu eindelijk ook mijn persoonlijke dingen met je kan delen op mijn blog. Om je hopelijk nóg meer te kunnen helpen!

Dankjewel voor alle lieve reacties, dankjewel voor de waardering, dankjewel het vertrouwen in mij en in Fibromyalgieblog!

Cadeautje

Ik wil je graag iets geven, als teken van dank. Namelijk een kortingscode voor mijn eBook Deal with it. Tot en met zondag 8 januari ontvang je €5,- korting met de kortingscode bedankt.

Wil je graag een goede start van het nieuwe jaar? Dan is dit eBook zeker een aanrader. Hierin lees je hoe het acceptatie proces bij een chronische ziekte in elkaar zit en mijn verhaal over het leren leven met een chronische ziekte. Ik vertel je over mijn leermomenten en ervaringen en geef tips over het leren dealen met fibromyalgie.

Wil jij ook beter leren omgaan met Fibromyalgie?

>> Ja, bestel direct!

 

Profiteer van dit cadeautje en start vandaag nog je reis naar erkenning.

Liefs, Nathalie


Volg FibromyalgieBlog via Facebook & Instagram

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

2 gedachten over “Ik wil je bedanken!”

  1. Sorry heb pas 31 jaar fibromylagie eerst niet herkend daarna onderkend medicijnen gehad gesport daaruit voorvloeiend zwaar atrose moet ik maar mee leven gaat Jouw Goed.

    Beantwoorden

Plaats een reactie