VIDEO | Interview: Fibromyalgie en HSP, hoe ga je daar mee om?

Veel mensen met de diagnose fibromyalgie zijn ook hooggevoelig (HSP), is dit toeval of toch niet? Een tijdje terug heb ik Kristel leren kennen, en net als ik heeft ook Kristel ook fibromyalgie en hooggevoeligheid. Beide hebben we ondertussen wel geleerd hoe we hier mee om kunnen gaan en daarom willen we graag onze kennis en ervaringen delen.

Interview: Fibromyalgie en hooggevoeligheid, hoe ga je daar mee om? (video)

Omdat we graag ons verhaal willen delen om anderen te inspireren, hebben Kristel en ik elkaar geïnterviewd over het leven met fibromyalgie en hooggevoeligheid. We delen ons verhaal over het krijgen van een diagnose, het omgaan met de pijn, dealen met onbegrip en het ervaren van negatieve gevoelens als frustratie en boosheid.

Benieuwd naar ons verhaal? Check dan zeker even onderstaande video:

Het doel van de samenwerking is mensen met zowel fibromyalgie en/of hooggevoeligheid mogen inspireren met onze kennis. We willen onze tips en ervaringen delen zodat ook jij uiteindelijk makkelijker door het leven kunt gaan en oprecht kunt genieten.

Iedere dinsdag avond een live webinar

Samen met Kristel ga ik iedere dinsdag avond om 20:00 uur een live webinar geven over een onderwerp wat betrekking heeft op fibromyalgie en/of HSP. We willen onze informatie maar al te graag met je delen en zouden het onwijs tof vinden om jou in ons volgende webinar terug te zien!

Wil je nou graag op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en webinars die Kristel en ik gaan geven? Voel je dan vrij om je aan te melden voor de Facebook groep ‘Fibromyalgie & HSP’. In deze groep zullen wij je op de hoogte houden van onze nieuwe plannen, we plaatsen iedere week de link naar het webinar en zullen hier af en toe ons gezicht laten zien middels een video, foto of berichtje.

Wie is Kristel van Lieshout?

Kristel (van Kristel van Lieshout coaching) is bewustzijns- en transformatiecoach en helpt hooggevoelige vrouwen om van hooggevoeligheid geen last maar een kracht te maken. Ze helpt vrouwen om weer zichzelf te kunnen zijn en geeft handvatten om om jezelf beter te kunnen uiten. Zodat jij kunt accepteren wie je bent en durft te leven vanuit vertrouwen.

Een tijdje terug stuurde Kristel mij een mailtje en het sprak me meteen aan. Ook Kristel heeft fibromyalgie en we lijken op meerdere vlakken heel erg op elkaar. Na een kennismaking via Skype was het wel duidelijk dat het goed zit tussen ons. We zitten op één lijn, kunnen met elkaar lachen en hebben de zelfde visie. Vandaar dat Kristel en ik besloten hebben samen te gaan werken om onze krachten op deze manier te bundelen. Zodat we jou nog beter te kunnen helpen! 🙂

Zien we je in de Fibromyalgie & HSP Facebook groep? 😀


Volg FibromyalgieBlog via Facebook & Instagram

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

Plaats een reactie