VIDEO | Zo maak je je eigen detox water!

Detox water is niet alleen super lekker en verkoelend, het is ook nog eens onwijs gezond! Eerder schreef ik al een artikel over detox water waarin ik de voordelen van dit lekkere drankje toelicht. Op de warme dagen is dit smaakwater toch echt wel mijn favoriet. Aangezien ik over het algemeen alleen maar water, koffie en thee drink is zo’n glas koud fruit water écht wel genieten.

Zo maak je je eigen detox water! (+video)

Benieuwd hoe je dit heerlijke drankje zelf kunt maken? Ik doe het je voor! Check de video.

Super makkelijk toch?! Je kunt enorm veel verschillende combinatie’s maken waardoor detox water nooit saai zal worden. Je kunt het helemaal naar eigen smaak invullen, voor iedereen zit er dus wel wat lekker tussen.

Kleine moeite, groot plezier

Als ik weet dat het mooie weer er aan zit te komen maak ik ’s avonds al een kan met detox water. Dit laat ik een nachtje in de koelkast staan, zodat ik de volgende dag de hele dag door koel fruit water heb staan. Het is een kleine moeite om te maken en ik kan je verzekeren; als je het op een warme dag in de koelkast ziet staan, zul je jezelf dankbaar zijn!

Als je gebruik maakt van zoet fruit zoals aardbeien, kersen of perzik krijgt het water een lekker zoete smaak. Het is daarom ook een prima vervanger voor ranja of aanmaak limonade. Deze producten zitten vaak vol suiker (of suiker vervangers als aspartaam) waardoor ze minder goed zijn voor de gezondheid. Water met groenten en fruit is ook prima voor kinderen.

Detox water recepten boek

Het recept wat ik in de video gebruik is afkomstig uit het boek ‘Detox Water’ van Sonia Lucano. Persoonlijk vind ik zo’n boek erg handig omdat ik niet altijd inspiratie heb voor een lekkere combinatie. Daarnaast staan er ook combi’s in die ik zelf niet snel zou kiezen maar achteraf wel enorm lekker zijn!

Bestel het boek voor €9,95 >>

cover-detox-water-boek-fibromyalgieblog

Lees alle voordelen in mijn blog bericht; Wist jij dit al over detox water?


Volg Fibromyalgieblog via Facebook, Instagram & YouTube

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Fibromyalgie leren accepteren is voor mij de sleutel geweest naar een leuker & fijner leven. Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

Plaats een reactie