Mijn allergrootste geheim van het afgelopen jaar

Lieve lezer 🙂

Vandaag is het dan eindelijk zover, de dag dat ik jou mijn allergrootste geheim ga vertellen. De dag waar ik al maanden over twijfel. Wel doen, niet doen, wel doen, niet doen.. Lijstjes met voors en tegens. Ook al was het lijstje met ‘voors’ groter, toch bleef ik twijfelen. Wat doe ik hiermee. Ga ik mijn lezers vertellen, wat ik ruim een jaar lang verzwegen heb?

Ja.

Ja, dat ga ik doen. We gaan nu richting het eind van het jaar, een mooi moment om deze kans aan te grijpen. Onder het mom ‘een goed begin van het nieuwe jaar’. Yep, ik ga het doen. Ik ben klaar om deze stap te maken.

Een jaar geleden..

Een jaar geleden kwam mijn vriend met het idee om een blog te starten, hij dacht wel dat ik door mijn ervaringen met fibromyalgie te delen, lotgenoten zou kunnen helpen. Want ook al kende we elkaar nog niet zo lang, hij had wel in de gaten dat ik van alles probeerde om de pijnklachten te verminderen en manieren zocht om mijn kwaliteit van leven te kunnen verbeteren. Ik was even verbaast, maar het leek me wel wat, want als ik iets fijn vind om te doen is het anderen mensen helpen. Sinds die tijd breng ik veel tijd door achter de computer, om blogs te typen, mijn hoofd vol te stoppen met informatie, eBooks te schrijven en weer nieuwe dingen te bedenken voor mijn website.

Een jaar geleden ben ik begonnen met bloggen en ik had nooit verwacht dat het in een jaar tijd zo goed zou gaan lopen. Zoals ik aan de reacties merk, wordt mijn blog gewaardeerd en daar wordt ik heel blij van! Hier ben ik je ook echt super dankbaar voor.

Ook mij helpt het enorm om mijn ervaringen en verhalen met je te delen. Hierdoor krijg ik zelf vaak weer nieuwe inzichten en kan ik dingen makkelijker los laten. Ook krijg ik vanuit mijn omgeving te horen dat ik zo enorm gegroeid ben in mijn persoonlijke ontwikkeling sinds ik aan het bloggen ben. Mijn ouders staan telkens weer versteld als ze mijn blogs lezen. Dat is natuurlijk super fijn om te horen! Daarnaast doet het me goed dat ik jou op deze manier ook weer een stapje vooruit kan helpen. 🙂

Maar toch..

Maar toch is er iets wat al een tijdje aan me knaagt. Iets persoonlijks, waar ik een jaar lang niets over gezegd heb. Omdat dit de beste oplossing leek en eigenlijk was het dat ook. Voor toen.

Waarschijnlijk is het je wel opgevallen dat er nooit een foto van mij op mijn blog, Facebook- of Instagram account is verschenen. Dit komt omdat ik, toen ik begon met bloggen, besloot om te gaan schrijven onder een pseudoniem: Lara de Jong. Omdat ik niet wilde dat familie of collega’s bij mijn blog uit zouden komen. Ik vond het best eng om zomaar mijn hele verhaal op internet te zetten, omdat ik altijd bezig ben met wat anderen van me vinden.

Maar nu, een jaar later ben ik klaar om de stap te zetten.

Lara is een jaar lang de naam geweest achter Fibromyalgieblog en dat was prima, maar nu wil ik me graag opnieuw aan je voorstellen.

Mag ik me even voorstellen?

 

Mijn naam is Nathalie Verberne, het gezicht achter Fibromyalgieblog.

Een jaar geleden had ik nooit verwacht dat dit moment ooit zou komen, maar nu voelt het als een bevrijding. Ik ben blij dat ik met een pseudoniem begonnen ben, want anders was ik nooit gaan bloggen. Maar nu ben ik klaar om een andere weg in te slaan. Om mezelf wat meer te laten zien en je te betrekken bij mijn persoonlijke dingen. Ik heb er zin in!

Dit zal op mijn blog verder geen invloed hebben, het gaat allemaal gewoon door zoals je gewend bent! Alleen leer je mij nu ook persoonlijk wat beter leren kennen, en kan ik op sommige dingen dieper ingaan. Daarnaast zul je wellicht wat meer foto’s voorbij zien komen op Instagram en Facebook en er zal een andere naam komen te staan onder berichtjes, mails en blogs.

Zo. dat lucht op 🙂 Ik kan met een goed gevoel het nieuwe jaar in.

Ik wil je alvast een hele fijne jaarwisseling wensen en alle goeds voor 2017! Geniet van de kleine dingen en denk iets vaker aan jezelf, dat verdien je!

 

Liefs, Nathalie

 

Fibromyalgieblog-Nathalie-lara-grootste-geheim

Fibromyalgieblog-grootste-geheim-nathalie

 

Ik ben enorm benieuwd naar jouw reactie, dus laat gerust een berichtje achter. Dat zou ik super leuk vinden 🙂
Oh en je kunt het bericht delen met de buttons hieronder!


Volg Fibromyalgieblog via Facebook, Instagram & YouTube

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Fibromyalgie leren accepteren is voor mij de sleutel geweest naar een leuker & fijner leven. Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

45 gedachten over “Mijn allergrootste geheim van het afgelopen jaar”

 1. Super om je in levende lijven te zien. Lees altijd je blog en haal er ook wel dingen uit. Wens je een fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar met minder pijn.

  Beantwoorden
 2. Wat een grote stap en wat goed van je. Heel knap dat je je zo kwetsbaar opstelt. Het zorgt vast voor heel veel pisitieve reacties. Alle gieds voor 2017 ?

  Beantwoorden
 3. Hallo Nathalie,
  Mij maakt het niet uit welke naam er wordt grbruikt. Je hebt mensen geholpen en dat is het belangrijkste naar mijn idee.
  Ik lees je blog graag of je nu lara of nathalie heet.

  Fijne jaarwisseling ook voor jullie en vooral in goede gezondheid.

  Gr Sandra

  Beantwoorden
  • Dat is ook zeker het belangrijkste Sandra, maar voor mij maakt dit het wel wat gemakkelijker 🙂 Dankjewel voor je berichtje, fijne jaarwisseling en veel geluk gewenst in het nieuwe jaar.

   Beantwoorden
 4. Heel mooi geschreven. En ja je hebt gelijk je kan altijd je echte naam nog publiceren. Ik vind het knap van je en ik heb er ook veel aan. Ga zo door???

  Beantwoorden
 5. Hoi Nathalie ,
  Wat super goed dat je deze stap gezet heb.
  Je dan super trots zijn op wat je bereikt hebt ? Bedankt voor alle informatie
  en verhalen waar ik weer wat tips uit haal.

  Groetjes maartje

  Beantwoorden
 6. ik ben super trots op je, erg mooie opname en mooi gepresenteerd.
  hoop dat je heel veel succes met je blog mag hebben.

  groeten henriette

  Beantwoorden
 7. Hallo Nathalie,
  Wat dapper van je om je zo open te stellen. Het is ook fijn om nu een gezicht erbij te hebben. Heel veel succes en ik blijf je zeker volgen.
  Willeke

  Beantwoorden
 8. Knap dat je het gezicht laat zien.
  Ik zelf zou het niet durven.
  Nou mijn geheim is dat ik fibromyalgie, ook nog hart/long patiënt ben, maar klagen zit er bij mij niet in doe gewoon nog het huishouden en mijn hobby’s. Alleen waar ik moeite mee heb en moeilijk kan accepteren is dat ik moeilijk of zelf vaak niet lopen kan,maar nou geen gezeur meer, ik wens jou en je familie een heel goed 2017 en blijf door gaan in het nieuwe jaar groetjes Nel

  Beantwoorden
 9. het maakt mij niet uit wie je bent, het gaat mij om jouw ervaring. Vind de zoek tocht moeilijk… en ben blij dat er mensen zijn die over hun ervaringen schrijven. Zet hem op je mag er zijn!!

  Beantwoorden
 10. Ik volg je nog niet zo lang. Maar knap dat Lara nu een gezicht heeft. Een goed 2017 alvast gewenst. Met niet veel klachten van de fybromialgie.

  Beantwoorden
 11. Nathali wat goed van je, om onder je eigen naam veder tegaan en leuk om je in levende lijfe tezien, je bent een mooie meid.
  Ik wens je een fijne jaar wisseling en heel veel geluk in het nieuwe jaar

  Beantwoorden
 12. Wat leuk om je nu eens te zien,dat we weten wie er achter de blogspot zit.Lees nog niet zolang mee,maar ben blij om mee te mogen lezen met je ervaringen.Succes!

  Beantwoorden
 13. Goed zo Nathalie. Mooi gedaan. Ga zo door. Ik lees je blogs met trots maar vaak ook met verbazing. Ik ken je al je hele leven en weet wat je allemaal hebt meegemaakt. En om dan zulke positieve blogs te lezen maakt dat ik super trots ben op jou. Heel veel gezondheid en inspiratie gewenst in 2017 ???

  Beantwoorden
 14. Hi Nathalie,
  Wat stoer van je om je zo open te stellen. Het is ook wel fijn om nu een gezicht bij je berichtjes te hebben. Heel veel succes, ik blijf je zeker volgen en heb regelmatig wat aan de tips die je geeft!
  Ik wens jou met je familie een héle fijne jaarwisseling en een fantastisch en “nieuw” 2017!

  Beantwoorden
 15. Prachtig. Maar voor mij maakt het geen verschil of je nu onder een nep-naam of onder je eigen naam schrijft. Alleen voor jou zal dat een heel verschil zijn.
  Succes ermee en een voorspoedig 2017 aan allen!

  Beantwoorden
 16. Knap hoor! Ik kan me het heel goed voorstellen, ik loop online ook niet met mijn medische sores te koop. Ik haal veel uit je blog, en als ik het zelf even niet meer zie zitten om wéer een dag met pijn en vermoeidheid en warrigheid te moeten doorstaan kan het heel fijn zijn om de verhalen te lezen van een lot- en, zo blijkt, naamgenoot! Ga zo door 🙂

  Beantwoorden
 17. Prachtig. Dit vind ik helemaal mooi dat je uiteindelijk onder je eigen naam er voor uit durft te komen.
  Dit maakt voor mij helemaal niets uit. Ik wens je een prachtig jaar toe en dat we nog maar veel van je mogen horen. Groetjes,

  Beantwoorden

Plaats een reactie