Omdat ik het nieuwe jaar goed wil beginnen

Zo, dat was kerstmis 2016 alweer! Heb je mijn tips voor de feestdagen die ik donderdag avond postte kunnen toepassen? Hopelijk heb je ondanks je lichamelijke klachten toch van kerstmis kunnen genieten met vrienden en/of familie.

Mijn kerst was helaas niet helemaal gegaan zoals gepland was, maar toch heb ik het wel erg fijn gehad. Degene die mij ook op Instagram volgen hebben tijdens de kerstdagen het een en ander voorbij zien komen. Ik zal je in het kort vertellen wat ik met kerst heb gedaan, én… komende vrijdag heb ik iets voor je wat je niet wil missen, lees snel verder!

Mijn kerst in het kort

Met kerstavond ben ik met mijn vriend naar mijn ouders en zus gegaan, we hebben daar gezellig gegourmet. Later op de avond werden de cadeautjes uitgedeeld, mijn ouders, zus en vriend waren blij met de cadeautjes die ik ze gegeven had. Zelf ben ik ook enorm verwend, ik ben vooral heel blij met de Airfryer die we gekregen hebben! Op Instagram staat een foto met de rest van de gekregen cadeaus 🙂

kerstmis-fibromyalgieblog-instagram

Op eerste kerstdag waren we uitgenodigd bij mijn opa, om te komen lunchen met de hele familie. Maar tijdens kerstavond kreeg ik al erg veel last van mijn onderrug en dit was zondag helaas niet over, balen! Ik had heel veel pijn en was erg moe, dus hebben we besloten thuis te blijven en ‘s avonds de Airfryer uit te proberen. ‘s Middags had ik nog geslapen van 15.00 uur tot 18.00 uur. Daarna voelde ik me wel iets beter, gelukkig. De frietjes uit de Airfryer waren lekker dus dat maakte al veel goed 😉

Gister ging het gelukkig weer stukken beter en konden we zoals gepland naar de ouders van mijn vriend. Milo ging ook mee. We hebben het daar erg gezellig gehad en weer fijn bij kunnen kletsen. ’s Avonds hebben we Chinees gegeten en rond 22.00 uur zijn we weer naar huis gereden.

Dus dat waren de kerstdagen alweer! Gelukkig hebben we het lekker rustig kunnen doen en niet al te veel drukte om ons heen gehad. Ondanks het feit dat deze dagen veel energie kosten, kan ik er wel enorm van genieten.

Omdat ik het nieuwe jaar goed wil beginnen

Zaterdag vieren we oudjaarsdag en zondag zitten we alweer in 2017. Het jaar 2016 is dan echt voorbij, klaar voor een nieuw jaar.

Maar vóór dat we het nieuwe jaar zaterdagnacht beginnen, wil ik komende vrijdag om 20.00 uur mijn grootste geheim van het afgelopen jaar met je delen. Dit is iets wat ik al langere tijd wilde doen, maar niet durfde. Het houd me al een hele lange tijd bezig, maar de laatste tijd werd de afweging steeds serieuzer. Dus de knoop is doorgehakt. Ik wil het nieuwe jaar graag goed beginnen en ik denk dat dit daar zeker wel aan bijdraagt.

Dus, zet een herinnering in je telefoon voor vrijdag 30 december om 20.00 uur. Dan lees je op mijn blog wat mijn grootste geheim van het afgelopen jaar is geweest.

Stay tuned! 😀

 

Volg Fibromyalgieblog op Instagram


Volg Fibromyalgieblog via Facebook, Instagram & YouTube

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Fibromyalgie leren accepteren is voor mij de sleutel geweest naar een leuker & fijner leven. Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

3 gedachten over “Omdat ik het nieuwe jaar goed wil beginnen”

Plaats een reactie