VIDEO | Positief leven, wat houdt het eigenlijk in?

Op mijn blog schrijf ik veel over positiviteit en positief leven. Dat is – zoals je wellicht al verwacht had – ook niet zonder reden. Doordat ik de diagnose fibromyalgie kreeg en hier de eerste jaren enorm negatief in stond, heb ik heel duidelijk gemerkt wat ik vooral niet wil. Ik merkte dat ik wel boos kon zijn op de dingen die er gebeurd waren, of om het feit dat ik ziek ben maar het brengt me nergens. Nouja, het brengt me wel ergens uiteindelijk; een stukje dieper de put in.. En ik wil juist de andere kant op.

Positief leven, wat houdt het eigenlijk in?

Sinds ik op een andere manier naar chronisch ziek zijn kan kijken, mijn ogen open houd voor mogelijkheden, geniet van de kleine dingen en optimistisch kan zijn is mijn leven veranderd. Ik ben er een stuk gelukkiger van geworden. Want degene die ik met al die negativiteit het hardste had was ikzelf. Ik was de grootste belemmering voor mijn eigen geluk. Ik had het veel te druk met boos zijn, antwoorden zoeken op al mijn ‘waarom’ vragen en het negeren van mijn lichaam. Maar nu weet ik dat dat ook anders kan en dat is een verrijking van mijn leven.

Toch merk ik dat er nog veel verwarring is over positief leven. Daarom heb ik een video opgenomen waarin ik uitleg wat positief leven nou eigenlijk inhoudt. Het heeft in ieder geval niets te maken met het wegstoppen van je emoties of nooit meer negatief mogen denken. Integendeel..

Kijk zelf maar 🙂

Kun je de video niet zien? Bekijk ‘m dan via YouTube.

Het gaat erom hoe jij met alles omgaat

Hopelijk begrijp je nu het verschil tussen ‘positief leven’ en ‘altijd maar doen alsof je blij bent’, want nogmaals: die emoties mogen er zijn, allemaal! Het gaat er uiteindelijk vooral om hoe jij hier mee omgaat.

Wat ik je kan beloven, is dat je leven er een stuk aangenamer van wordt!

Ik ga hierbij helpen!

Heb jij moeite om positief in het leven te staan omdat je chronisch ziek bent? Ik snap het helemaal. Dat heb ik ook jaren gehad! Gelukkig gaat het me nu stukken beter af en ik kan jou hierbij helpen hetzelfde te bereiken. Ik heb namelijk mijn hele verhaal van ontkenning naar erkenning beschreven in mijn eBook Deal With It. Ook geef ik hierin tips die mij geholpen hebben om te leren leven met fibromyalgie en om positiever door het leven te gaan.

Tijdelijk betaal je slechts €5,- voor Deal With It! Dus, wil jij leren leven met fibromyalgie? Neem dan zeker deze kans! >>


Volg FibromyalgieBlog via Facebook & Instagram

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

Plaats een reactie