Een sta-op stoel voor meer ontspanning en comfort

– Gesponsord –

Comfort en ontspanning is voor iedereen belangrijk, maar voor mensen die chronisch ziek zijn is dit nog net wat belangrijker. Fibromyalgie gaat o.a. gepaard met (extreme) pijnklachten, stijfheid in het lichaam en vermoeidheid. Ontspanning kan ervoor zorgen dat de spanning in het lichaam afneemt waardoor ook pijnklachten wat kunnen verminderen. Door voldoende balans te creëren tussen inspanning en ontspanning zijn pijnklachten vaak net wat beter te handelen. Een fijne, comfortabele stoel zoals een sta-op stoel kan hierbij hulp bieden.

Voor wie is een sta-op stoel?

Een sta-op stoel is ideaal voor degene die moeite of pijn hebben tijdens het omhoog komen uit een stoel. De sta-op stoel kan naar voren gekanteld worden waardoor je dus eenvoudiger en zonder extra inspanning vanuit de stoel kunt opstaan. Dit kan dus gunstig zijn voor mensen met pijnklachten, ouderdomsverschijnselen of bij stijve spieren en gewrichten.

Sta-op stoel Bron afbeelding: Pexels.com

Waarom een sta-op stoel?

Dit soort stoelen bieden veel comfort en maken het opstaan een stuk gemakkelijker. Je kunt kiezen voor een handmatige bediening of een elektrische, dit is net wat je voorkeur heeft. Daarnaast worden de stoelen op maat gemaakt waardoor je ook zeker weet dat je er goed en comfortabel in kunt zitten.

Nog een voordeel is dat de stoelen er onwijs mooi uitzien en je hebt zelfs de mogelijkheid om de stoel aan te passen naar jouw eigen smaak.

Kies voor ontspanning

Terwijl we in een maatschappij leven waarin iedereen ‘druk’ is, is het belangrijk om op tijd te kiezen voor ontspanning. Tijd voor jezelf is tijd om even tot rust te komen en op te kunnen laden. Ga lekker even een boek lezen, geniet van een kop koffie of thee en zorg dat je lichaam weer even kan herstellen van de drukte en ballast.

Hoe fijn is het als je dan even neer kunt ploffen op een comfortabele stoel die helemaal aan jou is aangepast? En wil je nou graag even gaan liggen, om 5 minuutjes je ogen dicht te doen? Ook dat is bij de meeste opsta stoelen mogelijk. Je kunt ze gemakkelijk naar achteren kantelen waardoor je niet alleen een fijne fauteuil hebt, maar tegelijkertijd ook een ligstoel.

Een opsta stoel van goede kwaliteit

Dit soort stoelen zijn (helaas) niet goedkoop. Echter weet je bij een sta-op stoel van Prominent ook zeker dat je een kwalitatieve stoel hebt die jarenlang mee gaat. Tegelijkertijd is het een investering in jezelf. De stoel biedt je niet alleen een mogelijkheid om fijn te kunnen ontspannen, je zult ook jarenlang kunnen genieten van de sta-op functie waardoor je nooit meer pijnlijk uit je stoel hoeft te komen!

Heb jij een fijne, comfortabele sta-op stoel? Hoe bevalt jou dit? Laat het weten in een reactie!


Volg FibromyalgieBlog via Facebook & Instagram

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

Plaats een reactie