Een stap terug, twee vooruit: vakantie, bloggen en chaos op het werk

De laatste weken is het wat stiller op mijn blog, hier baal ik zelf enorm van maar ik kom er gewoon niet aantoe. Mijn energielevel is enorm laag en alles kost me veel energie waardoor ik nu even aan mezelf moet denken en een stapje terug moet doen. Helaas..

Vakantie deed wonderen

Van vrijdag 30 september tot en met dinsdag 18 oktober had ik vakantie, hier was ik ook echt aan toe. Het was een grote chaos op het werk vanwege onderbezetting. Mijn eerste vakantiedag heb ik me ingeschreven bij de KvK. Ik heb nu officieel mijn eigen bedrijf!

In mijn vakantie ben ik ook druk bezig geweest om aan mijn blog te werken, ik ben voornamelijk bezig geweest met toekomstplannen. Ik wil het allemaal naar een hoger niveau tillen. Twee weken lang heb ik dus kunnen doen wat ik graag wil.

Ik merkte al gauw dat ik minder pijn had, meer energie en ik zat stukken beter in mijn vel. Ik voelde me goed en had plezier. Vakantie deed wonderen en ik heb er van genoten!

Einde vakantie en meer pijn

Maandag voordat ik weer moest werken begon mijn lijf weer te zeuren, ik kreeg hoofdpijn, mijn spieren voelde pijnlijk en stram en ik had nergens puf voor. Ik voelde me eigenlijk best wel down. Erg opmerkelijk dat dit precies twee dagen voordat ik weer moest gaan werken op speelde.

Woensdag 19 oktober heb ik me ziek gemeld, ik was niet in staat om te gaan werken. Mijn lijf deed heel veel pijn, ik had weinig energie en was enorm emotioneel.

Vanaf dat moment is mijn energie ook niet meer echt terug gekomen. Vandaag gaat het vergeleken afgelopen weken wel wat beter, gelukkig. Maar alsnog niet optimaal.

Terug aan het werk

20 oktober ben ik weer gaan werken maar vanwege onderbezetting op het werk is er behoorlijk wat stress op de werkvloer waar cliënten de dupe van zijn, en hier heb ik moeite mee. Ik merk dat dit veel van me vraagt. 25 oktober had ik een gesprek met de bedrijfsarts, helaas kwam het er op neer dat hij vrij weinig voor me kon doen. Ik had wel mijn verwachtingen van dit gesprek, dat ik handvatten en tips zou krijgen, dus dit was wel erg teleurstellend.

Stapje terug

Al met al is het momenteel een beetje te veel waardoor ik niet aan bloggen toe kom. Dit vind ik zelf erg jammer en ik geef er niet graag aantoe, maar ik weet dat ik nu even een stapje terug moet doen om op te laden. Zodat ik er straks weer vol energie tegenaan kan.

Ik wil je om een gunst vragen

Ik ga proberen wekelijks te blijven bloggen, om jullie toch wat leesvoer te bezorgen. Morgen zal mijn blog: ‘aan jezelf denken is niet egoïstisch’ online komen (lekker toepasselijk 😉 ). Vanwege het feit dat ik weinig energie heb op het moment kan ik me ook minder goed concentreren en heb ik weinig inspiratie. Maar jij kunt me helpen, heel simpel:

Laat me weten wat jij wil lezen op mijn blog!

Wat vind je interessant? Wat wil je weten? Waar wil je meer informatie over? Laat het me weten in een reactie! Met jouw input kan ik weer wat inspiratie opdoen en je blijven voorzien van nieuwe blogs!

Alvast bedankt 🙂 en ik hou je op de hoogte.

Liefs, Nathalie


Volg FibromyalgieBlog via Facebook & Instagram

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

1 gedachte over “Een stap terug, twee vooruit: vakantie, bloggen en chaos op het werk”

Plaats een reactie