Top 5 best gelezen artikelen op Fibromyalgieblog.nl van 2017

Afgelopen jaar is mijn website weer onwijs vaak bezocht en daar wil ik je heel graag voor bedanken. Mijn verhalen, tips en ervaringen zijn door veel mensen gelezen en ik heb ook heel veel lieve, mooie en dankbare reacties mogen ontvangen. Ik vind het super fijn om op deze manier mijn verhaal te kunnen delen en jou te mogen inspireren. De blogs die het afgelopen jaar het best gelezen zijn deel ik vandaag met je.

Top 5 best gelezen artikelen op Fibromyalgieblog.nl van 2017

Afgelopen jaar verschenen er 85 blogs op Fibromyalgieblog.nl. Blogs waarin ik je vertel over mijn ervaringen, tips met je deel en je probeer te motiveren. Maar ook blogs met informatie over fibromyalgie, mogelijke hulpmiddelen of manieren om pijn te verlichten. Op alle vlakken rondom fibromyalgie probeer ik je zo goed mogelijk te informeren. En gezien de statistieken van mijn blog lijkt dit aardig te lukken. Ik wil je daarom heel graag bedanken voor je interesse het afgelopen jaar!

Van die 85 blogs, deel ik vandaag de 5 die het best gelezen zijn. Dus mocht je even niks te doen hebben, lees ze dan op je gemak even door. Enjoy!

best-gelezen-fibromyalgieblog

1. Brain-fog / Fibro-fog bij fibromyalgie, wat doet het met je?

Het best gelezen artikel van 2017 is over een van de symptomen van fibromyalgie, namelijk de brain-fog. Hoewel dit een veelvoorkomend symptoom van fibromyalgie is, heb ik ook gemerkt dat niet iedereen weet wat dit nou eigenlijk inhoudt. Mijn artikel over dit onderwerp is onwijs vaak gelezen en uit de reacties is gebleken dat ik daarmee ook veel mensen duidelijkheid heb kunnen geven door dit onderwerp aan te kaarten. Super fijn om te lezen! 🙂 Benieuwd wat een brain-fog is? Het artikel lees je hier!

2. 5 Manieren om je lichaam eenvoudig te ontzuren

Mensen met fibromyalgie hebben vaak last van een verzuurd lichaam. Maar wat kun je er eigenlijk tegen doen? Ik schreef een blog waarin ik 5 tips deel om je lichaam eenvoudig te ontzuren. Het hoeft niet moeilijk te zijn, denk bijvoorbeeld aan een kruidenthee of ontzurende voeding.

Niet door iedereen wordt het onderwerp ‘ontzuren’ goed opgepakt. Ik merk dat veel mensen dit onzin vinden en aangeven dat het niet werkt. Echter is ontzuren van het lichaam een proces wat lang kan duren, zeker als je alleen ontzuurt door je voeding aan te passen. Om sneller effect te behalen zou je een detox kuur kunnen volgen of gebruik kunnen maken van ontzurende supplementen. Meer daarover lees je in dit blog bericht over fibromyalgie en ontzuren.

3. Helpt CBD olie bij fibromyalgie?

De populariteit van CBD is het afgelopen jaar behoorlijk toegenomen. Er zijn veel mensen met fibromyalgie die baat hebben bij het gebruik van CBD olie. Niet alleen omdat het pijn verlichtend werkt, maar ook omdat het de slaap kan verbeteren en overdag zorgt voor wat meer energie, een betere concentratie en minder stress. Het is echter geen wondermiddel maar proberen kan nooit kwaad. In het artikel ‘helpt CBD olie bij fibromyalgie’ vertel ik niet alleen wat CBD olie is, maar geef ik ook antwoord op de veelgestelde vragen.

4. Fibromyalgie en HSP, een veelvoorkomende combinatie

Heel veel heb ik op mijn blog nog niet gedeeld over HSP, maar mijn voornemen is wel om dit in 2018 meer te doen. Ik merk dat veel lezers zich herkennen in mijn verhaal over hooggevoeligheid en dat er vraag is naar meer tips. Hier wil ik graag wat mee doen. Daarom ook dat ik komend jaar meer ervaringen en tips over hooggevoeligheid zal delen om hiermee hopelijk nog meer inzicht en hulp te kunnen bieden.

5. Onzichtbaar ziek en een wereld vol onbegrip

Dit blog-bericht heb ik geschreven vanuit mijn frustratie rondom onbegrip en blijkbaar kunnen veel mensen met fibromyalgie zich vinden in mijn verhaal. Op Facebook werd dit bericht meer dan 200x gedeeld en ik heb onwijs veel lieve en mooie reacties mogen ontvangen. Dat waardeer ik enorm. Benieuwd naar mijn verhaal over onzichtbaar ziek zijn en leven in een wereld vol onbegrip? Lees hier verder.

Wat wil jij graag lezen?

Onwijs bedankt voor het lezen van mijn blogs en artikelen, voor de reactie(s) die je achter laat. Voor de like(s) op mijn berichten, het delen van mijn blog en je interesse. Dankjewel! Zonder jou zou mijn blog nooit zo kunnen groeien.

Heb jij nou nog onderwerpen die je graag terug zou willen zien op Fibromyalgieblog.nl? Of zit je met vragen waar je graag antwoord op wil? Laat het weten in een reactie onder dit bericht, vind ik leuk! 😀 Op deze manier kan ik ook blogs en artikelen plaatsen die helemaal aansluiten bij wat jij wilt weten.

Voor nu wens ik je een hele fijne jaarwisseling en de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Liefs, Nathalie

geleerd-fibromyalgie-sterk-fibromyalgieblog-bew

VOLG FIBROMYALGIEBLOG VIA FACEBOOK & INSTAGRAM

 


Volg FibromyalgieBlog via Facebook & Instagram

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

Plaats een reactie