VIDEO | Dagje Amsterdam, hoe bereid ik me voor op zo’n dag?

Vorig jaar in april kreeg ik van mijn vriendinnetje Hilde het cadeau om samen naar Body Worlds te gaan. Super leuk! Woensdag 10 januari was het zo ver en zijn we samen naar Amsterdam gegaan. Toch is zo’n dagje Amsterdam voor mij niet iets wat ik ‘zomaar even’ doe. Door de pijnklachten en vermoeidheid door fibromyalgie en daarbij het feit dat ik door mijn burn-out moeilijk de deur uit ga is dit vooraf toch wel een ‘big deal’.

Vlog: Dagje Amsterdam, hoe bereid ik me voor op zo’n dag?

Dus hoe bereid ik me voor op zo’n dag? Wat doe ik om zo’n lange dag vol te houden? Dat heb ik allemaal voor je vastgelegd in een vlog! Ik neem je mee tijdens mijn voorbereidingen, het dagje Amsterdam en ‘the day after’.

Veel kijkplezier!

Kun je de video niet bekijken? Check het dan even via deze link!

Ik hoop natuurlijk oprecht dat je wat hebt aan de tips die ik geef. Mijn manier is niet de ‘aller beste’ manier voor iedereen, gezien niemand met fibromyalgie precies dezelfde klachten heeft. Toch wil ik mijn manier van voorbereiden en voor mezelf zorgen delen via deze vlog, in de hoop dat jij er iets uit kunt halen wat ook jou kan helpen. 🙂

Door de voorbereidingen die ik had getroffen, had ik ’s morgens alle tijd om mezelf klaar te maken. Zonder ook maar een klein beetje stress te ervaren. Daarnaast ben ik in Body Worlds en in Amsterdam ook regelmatig even gaan zitten om mijn lichaam wat rust te gunnen.

The day after..

De dag na ons uitstapje voelde ik me beter dan ik had durven hopen. De pijn was wel erger dan normaal maar het was te hebben, ook de vermoeidheid viel enigszins mee. Dit kickte later in de dag pas in 😉

Al met al heb ik een onwijs fijne dag gehad. Door me goed voor te bereiden, naar mijn lichaam te luisteren, uit te spreken wat ik nodig heb en vooral positief te blijven was het een hele geslaagde dag. En daar ben ik onwijs dankbaar voor.

Thanks to Hilde voor dit leuke cadeau en de gezellige dag!

Zou je me willen laten weten wat je van de vlog vond? Dat zou ik super leuk vinden! 😀

Wil je nou nooit een video of vlog missen? Abbonneer je dan op mijn YouTube kanaal!


Volg FibromyalgieBlog via Facebook & Instagram

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

Plaats een reactie