Vragenlijst: coachings sessies bij Fibromyalgieblog.nl

Yes! Ik heb nieuwe plannen!! Ik wil naast het schrijven van blogs en maken van video’s ook coaching gaan aanbieden. Op deze manier wil ik jou nóg beter kunnen helpen. Voor de gesprekken hoef je de deur niet uit, ik wil dit namelijk gaan doen via Skype. Op deze manier wordt het net wat toegankelijker en kun jij lekker thuis blijven.

Omdat ik graag iets wil aanbieden wat echt helemaal aansluit bij jou, als lezer van mijn blog, heb ik een korte vragenlijst opgesteld. Met de antwoorden op de vragen wil ik een duidelijk beeld creëren over waar de behoefte op het gebied van coaching ligt. Op deze manier kan ik ook echt iets gaan aanbieden wat bij jou aansluit. En dat is precies wat ik wil!

Vul de vragenlijst in! >>

Mijn naam is Nathalie en ondertussen ben ik alweer 8 jaar ziek. Toch is mijn leven de afgelopen jaren onwijs veranderd. Niet omdat fibromyalgie veranderd is, maar omdat ikzelf veranderd ben. Hoewel ik vroeger onwijs pessimistisch was sta ik nu juist positief in het leven en heb ik leren dealen met fibromyalgie. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk het kan zijn om deze strijd aan te gaan en daarom wil ik jou hier maar al te graag bij helpen.

Met de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan wil ik je inspireren. Ik weet hoe moeilijk het soms is, maar ik weet ook hoe fijn het kan zijn als je op een positieve manier door het leven durft te gaan.

Kleine moeite, groot gebaar!

Dus, wil jij me helpen met het opzetten van een coaching, speciaal voor mensen met fibromyalgie? Vul dan de vragenlijst in! Het zijn maar 12 vragen, voor jou een kleine moeite, voor mij een groot gebaar!!

De vragenlijst kan worden ingevuld tot en met 21 november. Daarna ga ik de feedback gebruiken om een passende coachings sessie of passend traject te maken waar je later zeker meer over hoort! 🙂

Mocht je nog vragen hebben kun je me altijd een berichtje sturen.

Alvast bedankt voor de moeite!

Liefs, Nathalie

Vul de vragenlijst in >>

 

Wil je op de hoogte blijven van deze nieuwe ontwikkelingen? Volg me dan ook via Facebook en Instagram

 


Volg FibromyalgieBlog via Facebook & Instagram

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

1 gedachte over “Vragenlijst: coachings sessies bij Fibromyalgieblog.nl”

Plaats een reactie