Welkom op mijn Fibromyalgie Blog!

Beste lezer,

Welkom op mijn Fibromyalgie blog 🙂

Mijn naam is Nathalie en momenteel ben ik 21 jaar. (1994)
Twee jaar geleden heb ik de diagnose Fibromyalgie gekregen, en eerlijk gezegd, ik had geen idee wat dat inhield. Toen ik eenmaal thuis was, alle informatie had laten binnen komen en ik op internet verder was gaan zoeken wat Fibromyalgie eigenlijk inhield, stortte mijn wereld in.. nog nooit heb ik zoveel dubbele gevoelens gehad.

‘Mijn zoektocht naar dingen die het leven met Fibromyalgie wat dragelijker maken is nog steeds op volle gang’

Mijn zoektocht is op volle gang

Enerzijds was ik opgelucht dat ik na 5 jaar dokteren te horen kreeg dat het toch echt ‘iets’ is, dat het niet tussen mijn oren zit. Anderzijds besefte ik ook dat het chronisch is. Dat ik mijn leven zal moeten aanpassen aan de pijn die ik heb en zal moeten leren omgaan met mijn beperkte energie.

Nu, twee jaar later, heb ik de Fibromyalgie, en alles wat daarbij komt, nog steeds niet geaccepteerd. Maar ik heb niet stil gezeten, mijn zoektocht naar dingen die het leven met Fibromyalgie wat dragelijker maken is nog steeds op volle gang en dat is ook precies de reden dat ik deze blog gestart ben!

Fibromyalgie blog

Op deze blog zal ik in de toekomst delen wat mij helpt om een leven met Fibromyalgie wat dragelijker te maken. Dit met onder anderen mijn eigen verhaal en ervaringen van de afgelopen 7 jaar, tips, do’s en dont’s en interessante weetjes.

Tot de volgende!

Liefs, Nathalie


Volg FibromyalgieBlog via Facebook & Instagram

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

4 gedachten over “Welkom op mijn Fibromyalgie Blog!”

 1. Hallo Lara,
  Wij hebben ook klanten die last hebben vam fibromyalgie en die hebben heel veel baat bij cbd olie van 12%. De pijn reduceerd met 75%.
  Als je wil kan ik je een gratis tester opsturen van 5ml.
  Dan kan je dat eens vrijblijvend uitproberen.
  Laat het maar horen.

  Met vriendelijke groet,
  Randy Woesthoff

  Beantwoorden
 2. hallo Lara

  Ik heet Sandra en ben 60 jaar en heb dus ook fibrimialgie vindt het erg goed van jou om deze blog op te zetten en zal er zeker vaak op kijken

  gr Sandra

  Beantwoorden

Plaats een reactie