WIN ACTIE: Thee van Nicole’s Choice

Yes! Ik mag iets gaan weggeven, iets super lekkers. Dat vind ik echt mega leuk! (En jij hopelijk ook 😀 )

WIN ACTIE: Thee van Nicole’s Choice

Een tijdje terug hebben jullie mijn review kunnen lezen over de thee van Nicole’s Choice (en binnenkort komt er nóg een review want ik heb weer enorm veel gekregen om te proeven, haha.)

Een paar weken terug is Nicole hier op bezoek geweest en hebben we samen veel thee gedronken en leuke dingen bedacht. Één van die dingen is dat ik thee mag weggeven! Onder aan dit bericht vertel ik je hoe je kunt winnen, maar eerst even dit:

Welke thee kun je winnen?

De thee die ik mag weggeven is kamille/citroengras thee (75 gram) deze thee is vrij van e-nummers of toevoegingen en dat ruik je! De thee bestaat uit citroengras en kamille bloemen, vooral de kamille ruik je erg goed. Het heeft een natuurlijke geur, heerlijk! De thee is licht van kleur en heeft een zachte en frisse smaak.

Naast de heerlijke geur en frisse smaak zitten nog meer voordelen aan juist deze thee, het heeft namelijk een positieve werking op verschillende fibromyalgie symptomen. Dat maakt het natuurlijk nog interessanter om mee te doen aan deze win-actie!

winactie-kamillecitroengras-kopthee

Voordelen van kamille:

Kamille staat bekend om de vele voordelen die het met zich meebrengt. Ook voor mensen met fibromyalgie!

1. Het vermindert stress

Kamille staat bekend om de rustgevende werking. Zo heeft het een positief effect op de nachtrust maar helpt het ook om stress te verminderen. Stress is één van de grootste pijnfactoren, minder stress betekent dus ook een verlaagde pijngrens.

2. Helpt tegen slapeloosheid

Net zoals ikzelf zijn er veel mensen met fibromyalgie die last hebben van slaapproblemen. Kamille thee kan hierbij ondersteuning bieden. Kamille helpt het zenuwstelsel te kalmeren en ontspannen. Hierdoor kun je beter slapen.

3. Verlicht PDS

Het prikkelbaar darmsyndroom (PDS) komt veel voor in combinatie met fibromyalgie. Kamille gaat krampen en pijn in de darmen tegen en helpt overtollig gas te verwijderen. Het drinken van kamillethee kan ondersteuning bieden doordat het de spieren ontspant en de binnenkant van de darmen kalmeert. Darmklachten, misselijkheid en diarree kunnen hierdoor verminderen.

4. Versterkt het immuunsysteem

Iedereen met een chronische ziekte kan wel een boost voor het immuunsysteem gebruiken. Kamille heeft krachtige anti-bacteriële eigenschappen waardoor het je lichaam kan beschermen tegen verschillende bacteriën en infecties. Het immuunsysteem is daardoor minder vatbaar. Daarnaast zorgt kamille thee er ook voor dat je sneller geneest van een infectie, griepje of verkoudheid.

winactie-zak-kopje-fibromyalgieblog

Voordelen van citroengras:

Het is niet alleen de kamille die vol met voordelen zit, ook citroengras is enorm goed voor de gezondheid.

1. Verlicht psychische problemen

Citroengras activeert de afgifte van het stofje serotonine, dit stofje wordt ook wel het ‘gelukshormoon’ genoemd. Daardoor heeft het een positief effect op de geestelijke gezondheid. Door regelmatig citroengras te drinken als thee kunnen psychische problemen afnemen en het gevoel van eigenwaarde worden vergroot.

2. Het heeft een ontgiftende werking

Tegenwoordig hebben we veel te maken met gifstoffen die het lichaam kunnen beschadigen. Stoffen die achter blijven in het lichaam zorgen voor verzuring, wat veel gezondheidsklachten met zich mee kan brengen. Citroengras ondersteunt het ontgiftingsproces waardoor gifstoffen makkelijker afgevoerd kunnen worden.

3. Bevordert de spijsvertering

Citroengras kan schadelijke bacteriën en parasieten in het spijsverteringskanaal doden en houdt de goede bacteriën in de dikke darm in stand. Hierdoor kan het spijsverteringsproblemen zoals een opgeblazen gevoel, diarree, winderigheid, krampen en obstipatie verminderen.

4. Stimuleert het immuunsysteem

De antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen van citroengras zorgen voor een sterker immuunsysteem. Hierdoor ben je meer beschermt tegen bacteriën en virussen. Daarnaast bevat citroengras vitamine C waardoor het immuunsysteem gestimuleerd wordt om infecties te bestrijden.

Dat zijn enkel een paar gezondheidsvoordelen van kamille en citroengras, maar wel erg handig voor mensen met fibromyalgie!

Win actie!

Er is echter één probleem, deze kamille/citroengras thee van Nicole’s Choice heeft nog geen naam. De lezers/volgers van Fibromyalgie blog mogen een naam voor deze thee bedenken!

Dat is tof hè?! 😀

Hoe kun je meedoen?

 1. Bedenk de nieuwe naam voor de kamille/citroengras thee van Nicole’s Choice
 2. Plaats de door jouw bedachte naam in een reactie onder dit blog-bericht. Of reageer op mijn post via Facebook of Instagram
 3. Volg je ons op social media? Niet verplicht, wel zo gezellig! 😀

Fibromyalgie Blog:
FacebookInstagram

Nicole’s Choice:
Facebook, Instagram

Gebruik je creativiteit en laat een reactie achter!

Degene die de leukste, origineelste en beste naam bedenkt krijgt een zak kamille/citroengras thee (zie onderstaande foto) thuis gestuurd van 75 gram. En in de toekomst zal deze thee onder jouw bedachte naam verkocht worden!

Je kunt mee doen t/m zondag 19 maart.

Laat die creatieve reacties maar komen! 😀

Winactie-zak-kamille-citroengras-fibromyalgieblog

DEZE WIN-ACTIE LOOPT VAN MAANDAG 13 MAART T/M ZONDAG 19 MAART

Maandag 20 maart wordt de winnaar bekend gemaakt.


Volg FibromyalgieBlog via Facebook & Instagram

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

17 gedachten over “WIN ACTIE: Thee van Nicole’s Choice”

 1. Ik denk aan een “refreshing boost” wanneer ik aan deze thee denk. Puur, zuiverend, verfrissend.
  Ik zou de thee erg graag proberen, precies vanwege de voordelen / werkingen die je noemt.

  Beantwoorden
 2. Cika nani thee.
  Ci=citroen
  Ka=kamille
  Na=Nathalie omdat je het verdient dat er, door je positiviteit, thee naar je vernoemd mag worden.
  Ni=Nicole voor jullie samenwerking.

  Beantwoorden
 3. De frisse kalmte Thee

  Ik ben dol op theetjes heb thuis een heel assortiment zou deze dan ook graag proberen lijkt me heerlijk

  Beantwoorden
 4. Ik dacht aan de naam ‘Limontheelo’ of iets in die trend :p Ik zou graag winnen voor mijn schoonmama die fibromyalgie heeft en ook graag thee drinkt!

  Beantwoorden
 5. Positive energie detox…..

  Ik denk dat dit alleen maar positieve dingen in zijn thee heeft voor mensen met fibromyalgie (en een burn-out en depressie zoals ik…) plus dat het ook detox lijkt mij dit een naam die alles zégt

  Beantwoorden
 6. Lief zijn voor je zelf thee. omdat als je deze thee drinkt, je lijf liefde en aandacht geeft. De kombi is zo te lezen erg goed. Ik ben erg geïnteresseerd in de thee ?

  Beantwoorden
 7. Wat een lekker en gezonde thee!

  Calming Citrus of Kalmerende Citrus.
  Je weet meteen dat de thee een citroen achtig smaak heeft maar ook dat er en rustgevende ingrediënt in de thee zit. En ik denk dat de meeste mensen denken aan kamille als ze een rustgevende thee ziet.

  Beantwoorden
 8. De zonnige healthness thee..

  Ik heb zelf sinds kort de diagnose fybromialgie gekregen…dus ben nog zoekende wat voor mij het beste werkt…dus wil graag de thee winnen en proberen

  Beantwoorden

Plaats een reactie