Hoe was mijn zomervakantie? Deel #2

Gister had ik deel #1 van mijn zomervakantie geplaatst op mijn blog, omdat ik meer te vertellen had dan ik dacht besloot ik er twee delen van te maken. Bij deze dus mijn laatste week zomervakantie!

Hoe was mijn zomervakantie 2016? Deel #2

Maandag had ik met een vriendinnetje afgesproken die ik ken van de opleiding MMZ (medewerker maatschappelijke zorg). We hadden elkaar al lang niet gezien, dus tijd om weer eens bij te kletsen. Toen ik vanuit huis naar het station liep besefte ik dat ik mijn oortjes was vergeten, en als ik iets vervelend vind is om zonder muziek in de trein te zitten. Ook al was de reis maar ruim 15 minuten.

Vanwege mijn hooggevoeligheid wil ik graag de mogelijkheid hebben om me af te kunnen sluiten. Ik stuurde m’n vriend, die (gelukkig) thuis was, een berichtje dat ik baalde dat ik mijn oortjes was vergeten; nou kwam hij met het perfecte idee om ze uit het raam van ons appartement te gooien.

Ideaal om zo vlak bij het station te wonen! Ik had net mijn OV opgeladen, maar gelukkig ben ik altijd op tijd dus ik had nog wat speling; snel even richting huis, oortjes gevangen en weer naar het station. Ik heb het liefste vriendje ooit! 😀

Deze foto kreeg ik daarna van m’n vriend toegestuurd; Milo reageerde direct op mijn stem maar wist niet waar het vandaan kwam, haha.

Zomervakantie-milo-oortjes-fibromyalgieblog

De treinreis was met mijn muziek gelukkig een stuk aangenamer. De vriendin waar ik mee af had gesproken en ik kwamen tegelijk aan op het station en ze had me eerst haar nieuwe kamer laten zien. Daarna zijn we gaan lunchen en hebben we weer gezellig kunnen bijpraten. Dat laatste was ook wel hard nodig. Na een leuke middag waarin weer heel veel verhalen verteld zijn had ik om 14.48 uur de trein weer naar huis gepakt. De rest van de dag heb ik rustig aan kunnen doen.

Rustdagen en Wajong uitkering

Dinsdag had ik niets op de planning staan en heb ik thuis achter de computer zitten werken voor mijn blog en verder een dagje rustig aan gedaan. Ook daar kan ik van genieten 🙂

Woensdag ben ik naar mijn ouders thuis gegaan om met mijn moeder nog wat telefoontjes te voeren voor mijn Wajong uitkering; ondertussen hadden we al een naam en telefoonnummer dus dat was al wat gemakkelijker. Daarna heb ik nog verschillende specialisten gebeld waar ik in behandeling ben geweest om wat medische informatie op papier te zetten.

We zijn nog niet heel veel verder, en er is nog niets aangevraagd, maar er zijn stappen ondernomen. Het balletje rolt.

Begonnen aan een goed boek

Donderdag en vrijdag heb ik nog lekker van de rust genoten, aan mijn blog gewerkt en in huis wat gerommeld. Al langere tijd wil ik weer boeken gaan lezen als ontspanning, vrijdag avond had ik een boek uit de kast gepakt wat ik al even terug gekocht had. Vanaf het eerste hoofdstuk was ik geboeid, een spannend, dramatisch verhaal over een vrouw die een peuter ontvoert omdat hij verwaarloosd werd door zijn eigen moeder.

Ik kan er echt van genieten om lekker te zitten lezen 🙂

Meegenomen-clarebrown-zomervakantie-fibromyalgieblog

(Het boek is te koop bij Bol.com voor €16,90)

Neurofeedback

Zaterdag had ik na twee weken weer Neurofeedback therapie, vanwege Reggae Geel en de vakantie van mijn therapeute was het twee weken niet doorgegaan. Mijn hersenen reageren op de therapie maar zelf merk ik hier nog niets van. Vanaf oktober ga ik deze therapie 2 keer per week volgen zodat ik er hopelijk sneller wat van merk. Wat deze therapie precies inhoudt lees je hier.

Verder heb ik eigenlijk de hele dag achter de computer gezeten en ideeën uitgedacht. Als ik hier de energie voor heb vind ik dit erg fijn om te doen, door dingen uit te werken komen er altijd weer nieuwe ideeën waardoor ik weer enorm gemotiveerd raak.

Laatste dagje zomervakantie

Zondag, mijn laatste dag van de zomervakantie. Heerlijk uitgeslapen en daarna een rondje gewandeld met Milo. Na een kop koffie ben ik lekker achter de computer gekropen om dit blog bericht af te maken :).

Sinds een paar weken gaan mijn vriend en ik iedere zondag naar mijn ouders om daar frietjes te eten, gisteren dus ook. Benji was ook blij dat we er weer waren, haha 🙂

Deze foto plaatste ik op Instagram!

We hadden een gezellige avond gehad! Fijn om mijn vakantie zo af te sluiten. Ondanks dat de vakantie veel te snel gegaan is heb ik er van kunnen genieten.

Wat heb jij gedaan in je vakantie? Laat het weten in een reactie!

 

In dit bericht wordt gebruik gemaakt van een affiliate-link.


Volg FibromyalgieBlog via Facebook & Instagram

Ontdek hoe je meer grip krijgt op jouw leven door Fibromyalgie te accepteren

Ben jij er klaar mee om beperkt te worden door je klachten en wil je de regie terug over jouw leven?

Plaats een reactie